![]() |
Semsa Suljakovic - Zar za mene nema srece
Ako moze netko akorde za ovu pjesmu.
Semsa- Zar za mene nema srece Sto se zivot sa mnom igra sta li sam mu skrivila sto mi srecu oduzima kada sam je zasluzila Ref. 2x Zar za mene nema srece dokle ce mi tuzno biti lice osmehni se meni malo hej, zivote, varalice Hej, zivote, sto si takav sto me mucis godinama pusti malo da pozivim pre vecnoga zaborava Ref. 2x Zar za mene nista nema nista vise od samoce hej, zivote, znas ti dobro sta od tebe srce hoce Ref. 2x |
Ajde ljudi zar nitko ne zna akorde za ovu pjesmu?
|
Nemoj tako ako ti ne znaš ne znači da niko ne zna.
|
@mgxbty, ako znaš akorde postavi, ovaj tvoj odgovor ne vodi ničemu ...
|
Semsa Suljakovic - Zar za mene nema srece
Uvod: Em Em----------------------------Am Sto se zivot sa mnom igra...aa? D---------------Em----- Sta li sam mu skrivila? ---------------------------Am Sto mi srecu oduzima...aa? D-------------Em----D---Em----D-Em kada sam je zasluzila...aa? Ref.(2x) Em------------------------- Zar za mene nema srece, G------------A----------Em--- dokle ce mi tuzno biti lice? Em---G-----------D Ooo...smehni se meni malo, C------D----Em-------- hej, zivote, varalice! (C------D----Em--------Dm--Em) (hej, zivote, varalice...eee! ) Veza: |Em----|Em----|Em----|Em----| |Am----|G----|Em--B--|B----| Hej, zivote, sto si takav? Sto me mucis godinama? Pusti malo da pozivim pre vecnoga zaborava. Ref.(2x) Zar za mene nema srece, dokle ce mi tuzno biti lice? Osmehni se meni malo, hej, zivote, varalice! Veza: |Em----|Em----|Em----|Em----| |Am----|G----|Em--B--|B----| Zar za mene nista nema, nista vise od samoce? Hej, zivote, znas ti dobro sta od tebe srce hoce? Ref.(2x) Zar za mene nema srece, dokle ce mi tuzno biti lice? Osmehni se meni malo, hej, zivote, varalice! B = Bb |
Hvala druze puno zivio :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org