![]() |
Kako povezati TC Helicon i sint da bi svirao terce na samom sintu!
Da pojasnim moje pitanje i nedoumice!
Korišćenje Helicona voicelive touch za pevanje mi je savršeno jasno I to fantastično radi! Zanima me da li mogu isti processor da koristim za desnu ruku i preko njega sviram terce u živoj svirci na Yamahi Tiros 1. Kako treba to da uradim, kao i način kako to spojiti i povezati! Ako neko može da mi pojasni, bio bih vam zahvalan jer do sada nisam koristio ovaj processor! Veliki pozdrav za sve kolege! |
Ako mislis da u isto vrijeme koristis za pjevanje I za sviranje nece to nista da valja.
|
Pozdrav Miki, nisam mislio da jedan procesor koristim i za pevanje i za sviranje na Tyros-u! Imam dva procesora:TC Helicon voicelive touch i drugi
TC Helicon Kvinta.Nešto sam uspeo da dobijem. ali ton je po malo fuzirajući i to mi se nesviđa.Možda neko zna u vezi podešavanja za ovakvu kombinaciju ili je to nemoguće da bi dalo dobre rezultate! U svakom slučaju hvala ti za odgovor i veliki pozdrav! |
Ti harmony procesori nisu predvidjeni za instrumente, nego za ljudski glas. A I da jesu bar ta dva ja mislim da nemaju da mozes da programiras custom skale, tako da ce to da zvuci bezveze od samog pocetka.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org