![]() |
Roland E-A7 update 1.06
Evo izasao je novi update,koliko vidim ima novih boja i stylova a procedura za update traje znatno duze.Citajuci informacije o njemu stice se utisak da je samo minoran deo uradjen u odnosu na nase zelje....
|
Vec sam najavio ovaj update koji ce doneti neke nove boje i ritmove za odredjeno trziste plus najvaznije bug popravke. Samo strpljivo, sigurno je da je puno toga ispravljeno od gresaka ovim update-om sto je ipak trenutno prioritet. Ostaje da i sami testiramo sta je sve popravljeno, verujem da puno toga jeste popravljeno a da nije navedeno u dodatnom tekstu.
|
Svidja mi se sto su tako azurni.
Dosta brzo su odradili prvi update ! Nisam ocekivao tako brzo. Poslije vikenda cu obnoviti a vi koji to isprobate prije napisite utiske. |
A koliko vidim, nisu ispravili bugove drum kitova nekih ritmova u Dance banki.Umesto bas bubnja sviraju bongosi ili sticks. To je veliki propust za Roland!
|
Pojasnjenje?
|
Citat:
Možda si učitao ritam koji nije mapiran standardno Sent from my iPhone using Tapatalk |
Da pojasnim.
Sad nemam u blizini klavijaturu da vam točno kažem o kojem se ritmu radi ali samo znam da se nalazi u tvorničkoj "Dance" banki. Jedan od onih Schlager ritmova. U njemu je zapisan NewIndia Kit. Kad se u Make up Tools promijeni u neki od standardnih kitova, onda bubanj svira normalno. U ponedeljak ću imati klavijaturu pa ću vam to potvrditi sa video snimkom. Dodato: Evo snimke. https://youtu.be/lOPreEGaGuM |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org