![]() |
Nino - Donesi divlje mirise
Zamolio bih nekog da mi napise akorde. Hvala
https://www.youtube.com/watch?v=IlVJNrzf_uI Tebe od ljudi skrivenu u carstvu cvetnih livada za mene vecnog putnika sacuvala je sudbina Tebe za ljubav stvorenu daleko od strasnih pogleda za mene vecnog putnika sacuvala je sudbina Refren 2x Donesi divlje mirise u moje puste odaje od tvoga toplog dodira u meni vatra budi se<!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> |
Hm--------------------
Tebe od ljudi skrivenu A------------------------ u carstvu cvetnih livada G------------------------- za mene vecnog putnika F#m--------Hm-A-Hm- sacuvala je sudbina Hm---------------------- Tebe za ljubav stvorenu A--------------------------- daleko od strasnih pogleda G------------------------- za mene vecnog putnika F#m--------Hm-A-Hm- sacuvala je sudbina Refren 2x D-------A-----Hm-- Donesi divlje mirise --D-----A------Hm-- u moje puste odaje ---Em------------------ od tvoga toplog dodira --D-----A-----Hm---- u meni vatra budi se Drugi put: --D-----A-----G-A-Hm---- u meni vatra budi se |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org