![]() |
Tyros 2 problem pomoc
Poz svim clanovima.imam problem sa tyros 2,nisam bio unzemlji 4 meseca pa nisam svirao,i sad kad sam upalio klavijaturu klavijatrua mi ne vidi ram memoriju,ucita 3 sempla sa svojom memorijom instane...probao sam ubaciti drugi ram i isto se ponasa,zna li neko ucemu je problem? Hvala
|
Ako Tyros2 ima 2 slota za RAM, probaj istu memoriju prebacit u drugi slot.
Također, uđi u test mod Tyrosa, a to kako sam pročitao radiš da držiš Cis2 - F2 - Gis2 dirke dok pališ klavijaturu. Tu uz pomoć TEMPO možeš birati testove i viditi jeli neka komponenta oštećena. |
Probao sam menjati memorije...tesko da su oba slota otisla...mozda je nesto softverski...probacu da odradim taj test pa da vidim sta ce biti
|
Mislim da ti je hard disk crkao, imao sam slican problem pre par meseci :)
|
A zasto onda nece da mi ucita semplove sa flesa? Kad idem individual load krene sekund i izbaci neku gresku..
|
Bas zbog Hard diska, promeni HD i bice sve u redu,videces :)
|
Ako mu ne učitava samplove sa flasha, to onda nema nikakve veze za HD-om.
Jesi probao pristupit HD-u ikako? Sa ritmova, samplova? |
Pa on mi vidi hd...sa harda mi rade nesemplovani psr ritmovi...msm da nije do hdd...
|
Ram mora biti uparen, dakle dva posve ista. Ako samo jedan rikne, sint ne prepoznaje ram.Dakle, loadat ce ti samo u njegov interni ram od kojih 4 mb.
|
Citat:
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="6" border="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Originalno postovano od jovo61 http://www.yu-midi.org/forum/styles/...s/viewpost.gif A zasto onda nece da mi ucita semplove sa flesa? Kad idem individual load krene sekund i izbaci neku gresku.. </td> </tr> </tbody></table> Poslikaj ekran kada izbaci grešku da vidimo o čemu se radi. Najverojatnije neisparavn/neodgovarajući RAM. Bilo bi dobro da i njega izvadiš i poslikaš specifikaciju. |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org