![]() |
problem- Korg PA1X
Veliki pozdrav za sve kolege muzičare.Javljam se po prvi put , iako odavno pratim ovaj odlični forum gde sam mnoge korisne stvari naučio.
Od skora sam vlasnik Korga PA1X ( na moje veliko oduševljenje i zadovoljstvo) iako sam bio dugogodišnji korisnik Rolandovih sprava! Na Korgu definitivno ostajem i sate i sate provodim družeći se sa njim da bih ga doveo u željeno stanje i prema mojim potrebama.Ali .... nakon dugog rada i u sitne sate noćas mi se desio bag !!!!!. umesto u user banku ( pošto mi je bio deselektovan ''protekt factory styles '')greškom sam sa jednog seta upisao stilove na original fabričke banke ( 1. i 2. banka).E sad !!! pitanje ?- 1) da li mogu vratiti te originalne stilove i na koji najbezbolniji način , a da to nije reset sistema 2) - ako mora ponovo sistem , znam da je već bilo na forumu kako se ubacuje operativni sistem i da se nebi ponavljao neka neko postavi link o tome ! Da napomenem da mi klavijatura sve ostalo perfektno radi i unapred se zahvaljujem svim kolegama koji će mi svojim odgovorima pomoći da rešim ovaj''veliki'' problem! |
Ne moras sistem ponovo, zamoli nekoga od kolege ko ima P1X da ti save tu banku
na floppy i onda je samo loadiraj opet na istu fabricku, sve je ukupno 30 secunda posla. |
...
Isto kako si ih presnimao tako mozes i da ih vratis samo skini negde sa neta fabricke ritmove ali ako ti je stari Os onda uzmi i usnimi ovaj novi 3,01 sa resursima od 3.0 i bices jos zadovoljniji!OS i resurse imas da skines sa ovog sajta a imas i sve prethodne koji su izlazili ;)
http://www.timomusic.ch/PA1X-system.htm |
Citat:
Pozdrav ! |
Citat:
Pozdrav - RedStan ! |
Moze li mi neko objasniti detaljan proces da vratim fabricke ritmove, sa diskete, i gdje mogu skinuti ritmove fabricke za korg pa1x?
|
...
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org