![]() |
Bosko Jovanovic Boskic - Ljubav lepa ali slepa
ako moze akordi molim vas
Bosko Jovanovic Boskic- Ljubav lepa ali slepa |
Procitaj Pravilnik...
|
Zašto sam te tako ludo voleo,
pa te nisam nikada preboleo, svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Otišla si i bol si mi nanela, moje srce jako si povredila, svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Sve je laž, sve ja laž, samo pesma ostala, da me voliš, da te volim to je istina x2 Sad kad si svoju grešku shvatila pesma te je ova meni vratila svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Otišla si i bol si mi nanela, moje srce jako si povredila, svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Sve je laž, sve ja laž, samo pesma ostala da me voliš, da te volim to je istina x2 Dodato: ako nije problem molim vas |
Cm-----------C7--------Fm--G7-
Zašto sam te tako ludo voleo, Cm---------C7-----Fm------F7- pa te nisam nikada preboleo, Bb----Bb7--Eb----Eb7--Abm--F7-Bb-G7- svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Cm------C7-------Fm--G7- Otišla si i bol si mi nanela, Cm--------C7-----Fm-----F7- moje srce jako si povredila, Bb----Bb7--Eb----Eb7--Abm--F7-Bb- svi mi kažu ljubav lepa, ali je i slepa Abm--Bb7-Eb----Cm- Sve je laž, sve ja laž, Fm---G7-----Cm--- samo pesma ostala, G-----G7----Cm--C7-- da me voliš, da te volim Fm--D7-G- to je istina |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org