![]()  | 

Pa 700 problem 

Pozdrav veceras sam primetio da mi neke led diode  svetle  a nije  pritisnuto dugme  na njima  , u pitanju  je  assignable switchws 1 , variation 2 , ending 3 , stop ,  global i  gitar  , svetlost tih  led  na dugmicima  je  slabog  inteziteta  , dali to moze  da bude  od  loseg tj  slabog napona  , ili  je neka softerska  greska  , . Da napomenem , da sam mu uradio update , da nije od toga  ?  ,,,, kako mogu da mu  vratim  stariji sistem , onaj koji je bio u  njemu kad sam ga kupio   , hvala 
	Dodato: Evo sad se ugasile , jel to do napona struje ili je neki kvar , tipa hladan lem , ili brlja , zato sto sam mu uradio update  | 

Citat: 

| 

Hvala na odgovoru  , ali  ne svetle  sve  , nego samo ove  sto sam napisao  , malosvetle trepere pa se ugase  ,  i tako  dva tri puta i  onda se ugasile  skroz i sve normalno radi 
	 | 

Skini ponovo novi Os, instaliraj i poslije instaliranja —utility—factory reset 
	 | 

U globalu je bilo iskljuceno ...... pa mi se to desavalo 
	evo jutros kad sam upalio sint , normalno , ,,, moguce j do napona  | 

Factory reset se preporucuje poslije svakog update a ti kako hoces. 
	 | 

DSok sam radio instal sistema  , isto  slabo svetlele te  diode  , na  gore napisanim tasteria  , a i  posle instal , odradjeno factory restore  , i opet isto  ,,,,  bojim se  da  ne vrisne  , nesto  , tj  da se  ne pokvari  skroz 
	 | 

Najbolje da se obratis u servis.Synt sigurno ima garanciju. 
	 | 

da , ima garanciju 
	,,, evo sad je ok , al ako pocne da me zajebava , onda u servis  | 
| Trenutno vrijeme na Forumu 11:51 | 
	Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.

Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org