YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Izgubljeni ritmovi posle uchitavanja terci - PA 800 ! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3138)

ognjen-ogy 23.12.2007 20:56

Ljudi ocitao sam nekakvu tercu nemam pojma i kada sam je negde ocitao izgubio mi se bas sa svakog moguceg ritma na klavijaturi ???

sta se to desilo i kako to mogu da vratim ????

Pomazite ! ! !

Ljudi nemam predstavu sta da radim . . .

Edis85 23.12.2007 21:20

jel ti nesvira bas ili ga nemas uopste? ja sam imo slican problem kad sam ubacivo lupove nije mi radijo bas, sempal je bijo i sve je bilo kako treba al nije sviro, problem sam rijesijo sa tim da sam lovdovo drugi komplet sto sam ga sejvo prije neg sto sam ubacijo te lupove i dao save tako da probaj tako, ili stavi novi OS ako ga jos nemas i lovduj komplet prije neg sto si te terce lovdovo i trebalo bi radit. nadam se da sam ti pomogo. uziva i sretno!

ognjen-ogy 24.12.2007 01:01

Druze probacu, nisam nista radio !Ne znam ziv sta cu !Skroz sam otisao u onu stvar, ako to ne resim !Hvala ti na pomoci pokusacu !

ognjen-ogy 24.12.2007 01:45

Resio sam uz pomoc druga IVICE iz Makedonije !Svaka mu cast i veliki pozdrav za njega !

I sve vas koji ste hteli da pomognete, a nazalost sasvim ih je malo !

meko 24.12.2007 11:20

Citat:

Originalno postovano od ognjen-ogy (Post 22817)
Resio sam uz pomoc druga IVICE iz Makedonije !Svaka mu cast i veliki pozdrav za njega !

I sve vas koji ste hteli da pomognete, a nazalost sasvim ih je malo !

Pa sto bolan ne napises kako si resio problem i u cemu je bio taj problem, dabi i drugi znali ako dodju do takvog problema.Ovako samo dodjes molis za pomoc i kad si resio onda jednostavno nestanes.
Ljudi molim vas ako vec imate resenje za neke stvari objasnite barem sta i kako ste nesto resili.

DjoleBn 24.12.2007 11:36

Upravu si Meko, ja da sam imao takav problem ja bi ti napisao, ovako ne znam, nikad mi se nije tako nesto desilo na pa1x. I Ognjene, ubuduce pazi gdje postavljas teme, ovo ce ti biti sankcionisano jer nema nikakve veze sa svastarom, nego sa temom Korg... Poz

ognjen-ogy 25.12.2007 02:18

Ovako MEKO ;

Kada sam trazio pomoc nigde vas nije bilo, a problem nije bitan, ako se nekom desi nesto na PA 800 neka trazi pomoc pa ako JA budem znao ja cu i pomoci !

E tako da ti bude jasno !

A sada ti DjoleBn ;

Pre desetak dana sam postavio temu u vezi Rolanda i stavio je u kategoriju "ROLAND" i popio sam ban od tri dana, pa sam sada stavio temu u svastaru brate mili da ne bih opet bio banovan !

I da ti rece da nema nikakve veze sa "SVASTAROM" ?
Hajde mi onda samo reci zasto se zove "SVASTARA" ???????

Evo da ja tebi kazem da je svastara valjda za SVE i SVASTA pa zato je i dobila nzaiv " SVASTARA " ! ! !

Eto tako ! ! !

yu-midi 25.12.2007 02:43

Pa Ognjene prijatelju sta si se toliko razljutio stvarno nevidim u cemu je problem.
Postavio si pitanje i krivo ti sto se neko nije odma javio da to rijesi!
Da ti pravo kazem nisam video temu a i kada sam procitao nista mi nije bilo jasno.
Napisao si samo da si ucitao: "Citat"

"nekakvu tercu nemam pojma"

Drugi put pokusaj da malo detaljnije opises sta si sve uradio.
Kava je u pitanju terca,gdje si je ucitao itd.. tako ce i nama biti lakse da ti pomognemo.

pozz...
Miodrag

PS: Zamolio bih sve da prestanu sa tim prepucavanjem o banovanju mislim da moderatori znaju kada to treba da ucine i da netreba niko da im govori sta i kako treba da rade.

Sejox 25.12.2007 13:18

Ma Ogy drugaru,

Nemas potrebe da se nerviras toliko covjece.Ode pritisak,zivci,zdravlje....;)
Ima ovdje dobre raje,odgovorice ti oni,samo treba malo vremena da prodje da skontaju sta si pitao.Znam, ja da je gadno ako ti se zuri,ali lagano prijatelju-cuvaj zdravlje.

Ako nisi 100% siguran gdje ces postaviti temu,onda nemoj u svastaru nego u CEKAONICU druze-tu ti je najsigurnije.Onda ce moderatori dalje da raporedjuju.

Samo lagano i bez nervoze.Ovdje smo svi ljudi da se druzimo.

Neka ti je sretna ta nova klavijatura i opusti se i uzivaj.

Pozdrav,
Sejo

car mirko 25.12.2007 15:37

da nisi ti mozda ucitavao f dur sa Foruma ako si to uradio nije nikakav problem !!!!
Moras samo da ucitas ponovo sve Resurse od PA800 i toje to
ja sam tek sada upalio PC Kom.

Trenutno vrijeme na Forumu 19:51

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org