![]() |
midi na cubase
kako da midi na cubase otvorim u kanale.....znaci sad mi je sve u jednom kanalu.......'??????????????????:mad:
|
Postoje dva formata MIDI-ja.Format 0 i format 1.
Taj MIDI ti je u formatu 0 i moras da ga konvertujes u format 1.Moze i obrnuto,kad je potrebno. Da bi to uradio,potrebno je da imas neki MIDI Converter.Pokusaj da ga skines na Net-u.Mada,to mozes da uradis i u Cubase-u,Sonar-u,Nuendo-u i sl. Pozdrav |
MENU/MIDI /disolve ako se ne varam dugo ga nisam koristio.
|
Jeste Fico tako je....Znaci ides desni klik misem na tu traku,onda idi na MIDI pa onda izaberi Disolve part...Fajl ce se rasloziti u onoliko traka koliko ih taj midi fajl i ima...Znaci bit ce sve posebno...drums,bas,gitare...itd.;)
Ako sta nebude nejasno u vezi Cubase,Nuendo..itd...samo pitaj.;) |
Eto znaci jos nisam zahrdjo jos me malo sluzi pamcenje .Imam i video tutorial ali ko ce sve da to pregleda i isproba ako se svaki dan ne bavis sa tim .
|
fico taj vide tutorial jel ima negdje skinut ili kako to vec ide ...dobro bi mi doso....hvala vam na ovome do sad,,,,,,:D
|
Kolega evo dvije slicice,skontat ces i ovako,video tut je velik za postavljanje.;)
http://www.speedshare.org/cQE9QFwKCQ |
Potrazi malo na P2P torent Video tutorial cubase i sigurno ces naci a velicina je 2GB .
Ima dosta video objasnjenja i pregledan meni za trazenje odredjene teme koja te interesuje tako da sigurno dobijes najosnovniji uvid u rad sa programom. |
prijatelji.....napravio sam pjesmu na pa80...u midiju..i prenio na cubase...otvorio svaki kanal posebno malo izmixo i extra zvuci,,,,,,e sad je problem kad to sve spasim i otvorim u v basco karaoke ...nezvuci ni blizu ...cak nije ni izmixano,,,,,,u cemu je problem.....molim vas hitno mi je,,,,,hvala unaprijed
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org