![]() |
Pa1x i Pa1x pro razlike
Cao kolege, zelim vam sretnu i uspesnu novu 2008.
E ovako, imam 3 klavijature, triton classic,roland g-600 i yamahu dx100. Hocu da menjam ROLANDA, sta bi ste vi preporucili? Koja je razlika izmedju korg pa1x i korg pa1x pro? jel ima velike razlike? pozdrav svima...... |
Neces biti zadovoljan ritmom na PA1Xpro jer si navikao na rolandovu masnocu u ritmu,uzmi neki noviji rolandov aranzer!Razlika izmedju dve pomenute klavijature nije velika!
|
KORG PA1X vs. KORG PA1XPRO?
Cao kuki, hvala na odgovoru, ja sam vec gledao u prodavnici obadva i treba da kupim sad za neki dan posto imam kupca za rolanda, i zato neznam koj da kupim? koj bi ti preporucio izmedju njih dva? jel i ti imas neki od ovi? pisi mi, kabi!!!!!!!!!
|
Nemam nijedan od njih,ali ako imas mogucnosti onda ipak uzmi PA1Xpro(76 dirki,metalno kuciste).
|
Ok znaci ima opet neke razlike.........
Metalno kuciste? sta je to? hVaLa na odgovoru kabi........ |
Neke klavijature imaju plasticno kuciste kao sto su:PA80,60,50,800,i ono se vremenom izdere i nedaj boze da padne ili se negde oceslja...to ce ostaviti dobar oziljak!
|
Ja mislim da pa1xpro u odnosu na pa1x ima vise oktava tj.tipki i nema zvucnika a i izgled je drugaciji...
|
To sam vec napisao!
|
aha ok, posto sam da kazemo nov na ovoj stranici, jel treba biti super-clan da bi skinuo semplove,ritmove itd....?
|
Ne
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org