![]() |
Semplovani bubnjevi
Ako ima neko dobar sempl bubanj neka postavi za download posta sam sve moje semplove izbrisao:( a nisam ih lepo sacuvaio!I kabinu harmonika ako nije problem?Pozz
|
Imam ja semplovan bubanj pa cu ga postaviti za download.
|
Molim vas i sempl male kabine ako neko ima da postavi.Ljudi hvala vam svima i za ovo sto ste postavili!!!!
A posebno kolegi koji je postavio efekte i operske pevacice! |
Hmm...Ovaj LN Drum set je dobra stvar...Nasemplovao si najbolje dobose i bas pedale (ako se ne varam) sa Pa800. Ovo se moze dobro iskoristiti na Pa80! Preporucujem vam da skinete set i da ga ucitate!
Kuki svaka cast! |
hvala
Bubnjevi su fenomenalni!!!!!Hvala ti od srca.Pogledajte
|
Postavicu ovih dana Bubnjeva sa MOTIF ES u cisti WAVE format sve udaraljke.
Al bice malo komplikovano za srediti to jer neke od udaraljke idu i po 3/4 Layera znaci moracete i po neke 3/4 udaraljke da stavljate na jednu istu dirku i da se sve kontrolise na velocity. |
Nedime: prvo sredi te udaraljke pa onda postavi,sta mislis ti da se mi jos mucimo ovdje i to slazemo,ma daj molim te jos i to da radimo a mislim da si jednom vec i postavljo te bubnjeve sa MOTIF hehheheh.A ovdje svi vec znaju sta je Layer , velocity i takve stvari.Al da bude sve za pa50.hehehe
|
Ma ne ne...Nedime dobro si rekao...postavi to u WAV pa da uzmemo to samo sto nam treba.
|
Haha, cuj Samira, za PA50, lol.
|
Moze u wav, sredicemo to lako
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org