![]() |
|
Kosmajac Live!
Ljudi, Miki Pa1Xpro mi se upravo javio da je na nekoj svirci gde svira Kosmajac, pa je najavio da se ochekuju snimci uskoro. :)
Ja samo da obavestim... ;) |
Kad je vec prica o Kosmajcu da pitam na cem on trenutno svira, zadnji snimak sto sam gledo sviro je na tritonu le, i jos neka crna klavijatura neznam koja je..
|
e kad vec spomenu kosmajca planiram djete krstiti na ljeto pa daj mi na pp ko ima njegov broj da posalje.
|
Kosmajac je u decembru na "muzičarskoj Novoj Godini" svirao Roland FANTOM X6 a što se tiče broja mogu ga nabaviti do sutra veče...
|
Nije hica al nek se nezaboravi moram se cuti bar za 10 -15 dana da ugovorim krstenje.hvala
|
Jeste li culi ona snimke sto svira kosmajac na phantom-u X6?
Kako vam se cine boje? Meni zvuci super! |
Citat:
|
Siguran sam da sam to video ovde na sajtu,ali sad sam trazio i ne mogu da nadjem!
Jedino da postavim mp3 primere u download ako hocete. (mislim da je ta tema obrisana posto posto je bio postavljen link koji vodi do drugog sajta a reklama je zabranjena) |
ma posalji link nemoras ovdje jesi sta radio oko igrice
|
Citat:
A snimci su na zvanicnom roland sajtu,kod nas! Eto nisam naveo ime sajta,ali mislim da ste skontali gde su snimci. "Vaxter,morao sam da im kazem gde su snimci." |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:01 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org