![]() |
Set za PA800 I Triton LE!!!
Pozdrav Raja!
Evo upravo uploadujem dva seta jako dobra neki bi stvarno za ovo para i para trazili! Probajte skidajte i komentarisite to bih vas zamolio! Link ce biti ubacen u download sekciju dok uploaduje i normala zavisi do gazde :D:D:D! Pozzzzzz........ |
Samo napred...
|
|
Evo Link za Set Triton serija skidajte dok sam dobre volje hehehe!!!
http://rapidshare.com/files/92201995/Tane.zip.html Pozzzz.... |
@MrNobody,jesi probao ovaj materijal?
Aj bas da vidimo sta ima ovde?... Ako je neko raspolozan da kad ocita set,i ako ima mogucnost da snima na PC-ju,da zakadci snimak sa tim setom... |
E bas tako jarane ja nemam vremena za to al mogu vam rec da su setovi jako dobri i kvalitetni.
Pozzz.... |
Probao sam set za le.Nije loš al nije ni ekstra,iz B.Luke je,Artista,medjutim poklonjenom se konju ne gleda u zube!Stavit ću jedan set za pa800,takodjer iz Artista...Pozdrav
|
Ha...@dominik,to je verovatno neki set koji ide u svim mashinama koji oni nama prodaju?:lol:
Pazi da te ne nadju i "prozovu" zbog toga=)) |
Ma neće,ako sam ga ja dobio zašto ga nebi dalje proslijedio?!Što su ga onda stavljali?Želim ovaj set staviti na download,al izgleda da je "prevelik",šta da radim?
|
Stavi ga na speedyshare,kao sto je gore,a ovdje postavis samo link...Nego kog je formata ovaj set od Le, ja ne mogu da ga otvorim, definitivno nije rar,zip ili sl...?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org