![]() |
Mica Nikolic
|
Gledo sam jednu snimku prije par godina na pinku sviro je sa dx11 i sa tim rolandom, a imam jos par snimaka gdje svira sa dvije klavijature, jer ovaj roland ima dobrih barsova i stringsova pa njih koristi. Opsano mu zvuci ta kombinacija samo slabo ima snimaka gdje svira sa dvije, obicno nosi dx11 na svirke...
|
E vako ako niste znali Mica Nikolic je vlasnik mega saunda, a taj roland je od jednog momka sto tu snima spotove. Pa naj vjerovatnije nije ponijo dx 11 pa je posudio za spot roland.
|
Upravo tako...Mnogi muičari posude klaviature kad dođu da rde na televiziji uz Playback..Moj kolega Edo kad je snimo sa Beko Band-om spot Ala Ala sa Sejom Kalačom,momci su posudili od tamošnjih muzičara instrumente za par minuta dok su odradili spot...
|
upravo tako posudio na nekoliko minuta ,,a mozda i pocne da koristi roland pa da se pprikljuci sa SEJOM,GALOM I VLAXXY TIM i taman vam je falio MICA NIKOLIC i sad ste kompletni :lol:....pozzz
|
Dobro ako niste znali taj momak je njegov sin sto stalno svira na mega soundu a morat cu vam postavit snimak gdje mica svira na dvije klaijature pa da s uvjerite..
|
Tjeo je Mica s nama u tim al nije imo dosta para..nemoze bilo kakav Roland.....
|
GAla moze li Roland G1000
|
G-1000 moze cak imas i privilegije....hehehehe
|
Hahaha...nije frka
Ma sta ce ovi Korgovci,tanko je to-sala! |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org