![]() |
Boje sa tritona na PA800
PREGLEDO SAM OVE TEMI I NISAM VIDIO DA JE IKO NESTO OVAKO PITO,ALI SAM CUO DA MOZE....A RADI SE O:
dali se mogu boje sa tritona le ubacit ili usnimit u korga pa800 i kako se to radi??? jer cuo sam da se to cak i sa te dvije klavijature radi bez programa i kompjutera ali to ne stoji ni u onoj njegovoj bibliji(user manual) pa bi zamolio nekog od vas ako zna nesto o tome da mi javi.... |
O tome je mozda najvise pisano po raznim forumima. Necu da nosim linkove ovde jer
to su ipak forumi od koje i ja sam bezim, ne samo zbog pravilnika ovde nego ni ja ih ne podnosim. Jednostavno je, i mrsko im da to odnovo pisem, pisao sam 100 puta. Uzmes KMP od TRITONa i importiras u PA800, dalje sredjujes Effekte il ostale parametre. Mozes da importujes i KMP i PCG, radis u Program Mode, kliknes Record i radis sve preko Sampling Mode, imas tamo opciju za IMPORT, vidjeces i skontaces sam lako je. |
...
hvala na odgovoru,mislio sam tebi i poslat pp,posto sam skonto da si neka zvijerka za syntove,ali nisam tio da te zamaram...ali kako da dodjem do toga da ubacim kmp ili pcg i gdje da to loadam???i koji menu se koristi da bi doso do sampl.mode i record?
a brate tebi vjerujem da je lako posto znas,ali mu u knjizi nestoji nista o tomepa ako moze manje pocetnicko uputstvo.... PS:nije da se mora ili da je hitno nego samo dobra volja:) |
1.ubaci kmp file od le-ili slično na styck
2.stisni tipku sound 3.stisni tipku record 4.stisni tipku menu 5.na displeyu odaberi multisample 6.sad gore skroz u desnom uglu displaya klikni i idi na import 7.pronađeš kmp file koji si stavio na styck i ok 8.gore desno na displayu klikneš pa write pa ok, izađeš iz recorda (stisneš record dugme) .................................................. .....................sad taj sampl imaš u pa800 i sad ti preostaje da uradiš sound za taj sample-------- 1.stisneš sound tipku 2.klikneš gore u desnom uglu displaya i ideš na init sound 3.stisneš tipku menu i onda na displayu ideš na basic 4 odabereš koliko oscilatora hoćeš da koristiš 5.prelaziš skroz dole na displaju na drugu ili treću stranicu ,neznam sad napamet a pa800 mi nije tu,,,,u glavnom ima gore gdje možeš obilježiti dali hoćeš da obrađivaš samplove iz rom-a ili ram-a ti izaberi ram ako hoćeš da uradiš efekte i ostalo za sample koji si učitao.... kad sve završiš onda klikni desno gore na displayu write sound i upiši ime - ok, i to je to. sad trebaš uraditi i performance za taj sound ali uzmi neku koja ti je uradita na pa800 od neke slične boje i gore na uper 1 ili 2 ili 3 koji hoćeš klikni i pronađi onaj sound kojeg si spremio..................... E SAD KO VIŠE ZA OVU TEMU POSTAVI ISTO PITANJE IDE NA MARS U SVEMIR HAHAH |
.....
hahahahaha.....jeli sa flasom kisika ili bez????
hvala vam puno....ali sam ovo sve prelisto a nisam ove teme naso nigdje... izvinjajem se.... jos jednom hvala!!!!! |
Hehe Mala šala, Nije Ni Opisano Ni U Jednoj Temi Kako Treba ,,,ali Sad Bi Trebao Svako Da Skuži
|
....
moram to isprobat....
moram samo onaj citac kartica a da nabavim nemogu inace smartmedia karticu na kompjuter....da punim ksc pa cu ti javim jesam li prokuzio ili ne.... a inace,jesi li ti to kod sebe radio i jesi li zadovoljan bojama??? |
Jesam Radio ,,,,,,a Zadovoljan Sam Sa Bojama ,samo što Ima Posla Dok Se Srede Efekti I Slične Stvari
|
....
...ok...
hvala jos jednom... idem sad da nabavim to sto mi treba pa se javim ako mi ista uspije!! |
...
..evo ga....skonto....
puno hvala forumasi.... ...mene sto se tice ova tema se moze zatvorit...(zbog promaje) |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org