YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg-PC (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3988)

darkodax 21.03.2008 11:19

Korg-PC

Moze li neko da mi kaze kiji je najbojli program za povezivanje klavijature sa PC-jem i odakle moze da se skine.
HVALA UNAPRED!!!

Marco7 21.03.2008 11:29

...

Hehehe...Najbolji program povezivanja ti je fizicki UZMES LEPO MIDI KABLO I UTAKNES JEDAN KRAJ U KLAVIJATURU A DRUGI U KOMPJUTER i povezana ti je klavijatura sa komjuterom!Definisi lepo pitanje posto te ja stvarno nisam raazumeo sta si hteo da pitas??Kazi sta ti treba jer pojma nemam dali ces da snimas svirku,dali ces da prebacujes podatke iz klavijature,dali ces da radis u nekom sequenceru sa klavijaturom...Navedi zasta ti treba pomoc!

elvir 21.03.2008 12:33

hehe i ja isto nisam razumio pitanje,,,koji korg ? ,,,,,,koja veza ti je potrebna?,,,malo nam opširnije napiši pitanje,,da bi znali šta da ti odgovorimo,,,,,,

antalus1000 21.03.2008 14:50

evo mene zanima sta se kokretno dobija povezivanjem klavijature sa kompom osim snimanja:)
i sta tacno znaci rad sa klavijaturom u nekom sekveceru:)

jager 21.03.2008 23:30

=))
Bas si grozan :D

@darkodax
Moras nam dati malo vise informacija za sta ti konkretno treba povezivanje? U koju svrhu zelis to povezati? Tako cemo ti moci pomoci. Ovako nam ostaje samo da nagadjamo....

antalus1000 22.03.2008 03:07

gde si kolega jageru:) e ovaj faks me ubi, kad dodjem za vikend kuci jedino tako mogu da vidim sta se zbiva na forumu i da vidim ko je ovde uvek:)

tesla 22.03.2008 11:47

Citat:

Originalno postovano od antalus1000 (Post 30156)
evo mene zanima sta se kokretno dobija povezivanjem klavijature sa kompom osim snimanja:)
i sta tacno znaci rad sa klavijaturom u nekom sekveceru:)

ja mislim da taj sekvencer sluzi za chatovanje kada ga povezes preko usb-a na comp a midi out stavis u midi in na samoj klavijaturi al' moras imati onaj blatusanov OS inace nece da radi kako treba, ustvari radi ali ti pokazje da si stalno off line. A da umalo da zaboravim metronom ti mora biti ukljucen obavezno

jager 23.03.2008 00:19

@antalus
Ma evo me... tu sam gotovo svaki dan. Hvala Bogu pa mi je posao vezan za kompjutere i 50 sati dnevno sam na internetu :) Mada, svracam ovde u glavnom uvece...
Inace, ili ce darkodax da se izjasni kakvo MIDI povezivanje mu treba, pa da mozemo da mu odgovorimo, ili cemo skroz 'zastraniti' pa ce nam lockovati temu... :D

BasariStudios 23.03.2008 01:38

Citat:

Originalno postovano od tesla (Post 30242)
A da umalo da zaboravim metronom ti mora biti ukljucen obavezno

To sve zavisi kojom brzinom kolege tipkaju...mora se obratiti paznju na Time Signature.

tesla 24.03.2008 19:52

.........to obaveznao i na prvi oscilator obavezno staviti gefufnu a na drugi cincilator pa tempo na 134 bpm (sta god to znacilo) i obavezno mora biti u full uper modu jer ako je splitovana hoce da malo brlja, na chord scaning nikako nesme ici one fore one finger itd nego na expert. Tako da mora da se malo nauci i teorija... e tu vam vec nemogu pomoci ja to morate sami (trk u najblizu muzicku skolu) ili skinete ovde sa sajta laky-jevu skolu muzike (posluzice za pocetak) i jos jednom OBAVEZNO obratite paznju na TIME SIGNATURE da nebi doslo do nerazumevanja i pogresnog tumacenja

Trenutno vrijeme na Forumu 21:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org