![]() |
Terca na tc-helionu
Zdravo svima vec odavno pratim forum ali ni sam bio aktivan zovem se Ilce iz skoplju sam uzeo sam pa-800 interesira me kako u tc-helicona uraditi tercu ali ne ono klasika nego ona nasha terca ko sto je pr. jovano jovanke , pavle, vranjanka pozdrav svima :)
|
Makedonac a?
Mislim da ta skala nema na pa800 nazalost. |
Citat:
Dobre dojde Ilce. Za Terci ne se razbiram mnogu i ne se bavam so toa mnogu ama ima ovde po nekoj covek koj gi pravi tie raboti, mislam deka Gago od Kavadarci moze da ti pomogne ako se javi ovie denovi a mozda ke se najde i nekoj drugi, pocekaj. |
Citat:
"Mislim da to je nesipravna informacija...." Zato sto nisi siguran oko toga, pa mozes dati samo svoje misljenje kao sto sam ja napisao, a ne demantovati to jer i argumenat ti nije validan. Gago svira pa1x i bas on mi napomenuo da ta skala je problem na pa800 dok na njegov 1x radi super. |
vokalist sacuvati performansu
Pozzz za forumase, imam jedno pitanje u vezi vokalista na pa 800, ubacio sam neki set i imam terce ali mi se ne svidja efekat, npr brz eho ili slicno. e sad znam to da promenim da nastimam kako mi odgovara ali kako da sacuvam u onaj isti set terci koje su mi dobro poredane npr CDUR,CMOL,DDUR,DMOL... jer mi uvek vraca na onaj brzi eho kad promenim neku tercu. HVALA UNAPRED.
|
Najbolje ti je da mic podelis na poseban out i da efekte vuces sa mixete.
|
Citat:
Terca kao u forspilu "Dance" ili "Cudna zena"... Ako je to ta terca, ko kaze da ne moze da se napravi na Pa800?! Naravno da moze...Radi savrseno...(mislim na dur-mol) Pozz |
Ok cim imas to ucini uslugi nasem kolegu i posalji to na p.m.
ili stavi u download centru.;) |
...
|
da ali za pa1 na moj pa800 kad ucitam te terce pr E-pavle pishe THIS IS NOT A PA FILE i ne mogu da ucitam ili nadam se da ne znam da ucitam
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org