![]() |
MOSS Board - na Ebay-u
|
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Pa necu ga imati, 100% .... toliko vec nema smisla placati... Inace, ne bi me cudilo da braca Kinezi skinu MOSS board i pocnu da ga prodaju za $10. Samo da skontaju da je u tome lova.... |
Skontali su oni to davno samo nemoze i nesmiju, inace radili bi do sada. Nije ovo nista,
uskoro ce MOSS biti malo skuplji no novi EXTREME, ne ocekujte da pada cena. Imam vec 2 MOSS boards, ako neko hoce slobodno, 1000$ ili 700EU prodajem, ni za dolar ispod necu da cujem...uskoro nece biti ni toga. Samo 2 imam. Cena je samo za jednu. Grci vec cekaju na red...ludi su oni... |
Nedime sacekaj jos jedno pola godine mozda dodje i do 2000 $...):
|
Necu cekati, nacicu ja i druge boarde. Za sad striktno 1000 manje necu da cujem.
|
Au sto me nervira ovo MOSS...ko da je zadnja inekcija protiv side.
Pa ne svira celi svet te vase zavijacke zvuke. |
=))
Hehe, vidi, sjajan je MOSS, ne samo za "zavijacke" zvuke... bas bih voleo da ga imam, ali ZA TE PARE ne dolazi u obzir! Mogu kupiti mnogo dobru kompletnu klavijaturu! Extreme je i bez MOSS, sasvim sjajna sprava... Ovo sa cenama ce pre ili kasnije pasti. Samo treba docekati. Ja sam svakako planirao koristiti Extreme do penzije :D |
MOSS nema nikakve veze sa zavijanjem, a to sto mu cena odletila vise od sami EXTREME
pitaj se zasto...MOSS zavija za one sto neznaju sta da rade snjime...eh brale... |
Citat:
Ali moras priznati da je ovo sad vec PRETERANA cena... |
Pa znam da jest, ono vec udarilo 850$...bice to uskoro i 1100$ na E-Bay, bar u USA...
al...ziveli Grci, dok su oni nema problema... |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org