![]() |
Korg Pa2xpro 1gb Ram!
Iz nekih Korgovih izvora sam saznao da sa novim OS za PA2Xpro koji sledi
bice moguce da se ubace 2 chipa RAM unutra od po 512MB sto znaci 1GB. Ostaje samo da sacekamo sta ce biti od toga...OS ce takodje a i mora da bude configuriran za to. Videcemo sta ce biti uskoro...onda bi ga uzeo! |
...
Nisam raumeo jeli u pitanju Pa1 ili Pa2?
|
Heb ga pogresio sam, PA2XPRO sam mislio.
|
...
E to je druga stvar :) Znam da nemaju u planu da izbacuju novi operativni sistem za Pa1 x pro zbog toga i pitam ;)
|
Pozdrav za Korgovce!
Sve to sto si nacuo Nedime,Ja sam vec 2 meseca upoznat sa time. Sve sto si rekao je tacno.Zato sto je po konstrukciji vec to i predvidjeno.Ugradnja ce se vrsiti samo u ovlascenim servisima. Pozdrav!!! |
Neznam jos nista tacno, cuo sam ja i ranije al sad neki konfirmiraju,
razlog da i ja uzmem PA2X. |
...
Ma ima ljudi koji ce to vrlo brzo provaliti veruj mi!Nije to nikakva filozofija za inzinjere elektro tehnike!Sad u Srbiji imas coveka koji ce sa Pa1x pro sa 32mb da ti prebaci na 64mb ram i mislim da si ti iz Kg pa je to tvoj zemljak!Licno kod nas u Srbiji ovlasceni servis u Sky-u dere kad odes na servis!Ako nisi bio probaj pa ces da se upoznas sa ovom pricom :)
|
Ja sam iz Nisa brate.
A ja sam rekao ( napisao ) sta znam. Ja brate sviram Roland i mene Korg ne interesuje. A sto se servisa tice>>> NIKAD NISAM BIO U NIJEDAN SERVIS zbog klavijature. Sam sam svoj majstor. Pozdrav!!! |
Evo sad sam zvao coveka da mi potvrdi price za 1G memoriju.Sve je tacno.
Kada bi Roland bio preduzimljiv kao Korg.Bilo bi super. Pozdrav!!! |
Uuuu .... ali ucitavace se godinu dana :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org