![]() |
namestanje semplovanog bubnja u pa80
naucili ste me kako se ubacuje sempl a sad me zanima kako se steluje ubaceni seml bubnja ako se ubacuje kao i boja a ako ne molio bi nekog da mi objasni mucim se danima
|
Što se tiče bubnja, isti ti je postupak kao i upucavanje boja na karticu.
Idi na PROGRAM MENU, izaberi neki standardni drum kit, pa onda na meni i napraviš sve isto kao i sa bojama, samo što svaki sample posebno ubacuješ na njegovo mjesto što naravno zahtjeva puno više posla, a također vrlo je bitno da poznaješ redosljed pojedine komponente kako bi ih pravilno postavio (redosljed češ nači u USER MANUALU). |
kad budes imao vremena da napises i kad te ne bude mrzelo napisi mi kako se to radi posto si lepo objasnio sa boje
|
Pa dobro čovjeće tko je ovdje lud ?!?!?! Pa jel čitaš što sam napisao u postu iznad.
Sve je isto kao kod unašanja boja. U user - manualu od KORG-a Pa80 imaš mapu drum-seta i na svako mjesto spuštaš samplirani drum. Kako još da ti pobliže objasnim ??? Ako ne znaš što je drum set i njegova mapa, nemoj ni dirat jer češ sve samo zahebat. Plati rađe da ti netko napravi. To nije posao za totalne početnike. |
=))=))=)) No coment!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org