![]() |
Kako na Cubase 1.0 da napravim neki style preko midi-a?
Trazio sam po forumu odgovor na moje pitanje ali nisam ga uspjeo naci.
Samo sto sam nasao je to da su i drugi pitali za uputstvo za Cubase!. Bilo bi lijepo da neko postavi tutorijal : "pravljenje ritmova preko Cubase" , kao sto ima i tutorijal o Kat2000,posto ima puno korisnika ovog programa.Ako neko ima dobar da napise tuorijal nek se javi dajem mu u zamjenu boje od JV..:) |
...
Bice ovih dana postavljen video tutrijal na srpskom kako se radi sa Cubase-om Sx u 30 lkcija!Samo treba malo strpljenja..
|
Ocemu se ce se radi na taj tutorijal o pravljene ritmova ili globalno oko cubase sx.hvala
|
Hvala na informaciji !?.
|
Ako misliš sam radit svoje ritmove onda bi ti ja rađe preporučo Fruity Loops nego Cubase,a ako misliš iz fajlova radit (vadit) ritam onda bi ti preporučo,Cubase ili čak Sonar.
|
Moze li neko recit tacno o kojoj se verziji radi>? Jer Cubase je malo veci pojam.
|
Hebote, Nedime, kupi naocare :D
Lepo pise u samom imenu teme: Kako na Cubase 1.0 da napravim neki style preko midi-a? :D |
...
Svaki Cubase iz Sx serije ima skoro isti midi i audio editing s tim sto svaka nova serija ima pojacanja!Tutorijal koji ce biti postavljen bice za Cubase Sx uopste iz 32 lekcije od startovanja Sx-a do audio masteringa za pocetnike ;)
|
Bi ce super,e sad jos da se uradi neki tutorijal kako se radu stylovi preko cubase pa na klaivijaturi bilo bi ekstra.:D
|
to bi bas bilo ekstra, jer ovde ljudima uglavnom trebaju ritmovi:)
pozdrav za Marca7 i mog cenjenog kolegu Jegera:) |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org