![]() |
Moj prvi problem na Pa1xElit
Pozdrav drugovi;)
Evo danas mi se desio prvi problemcic na Pa1xElite kojeg neznam otkloniti. Zaledi mi jedan ton i samo pisti....sve sam probao da ga uklonim i odmrzla je tek kad sam je ugasio i ponovo upalio. U ritmu se nalaze sve Korgove farbe,nema semplova u ritmu. Uz ritam koristim jedan performance sa Pa50...radi se o terci Amol uradjenoj pomocu ensenbl funkcije preuzete iz ovog seta.. http://www.yu-midi.com/forum/downloa...do=file&id=701 a ritam je Kako starim sve te vise volim isto preuzet sa foruma.. Jel zna neko mozda u cemu je problem? Znaci,ta terca mi odlicno radi na rumbama,a i taj ritam mi odlicno radi sa drugim performansama..:( |
Pre restarta klavijature, jesi li probao da taj zamrznuti ton zaustavis pomocu SHIFT+START/STOP?
|
hmm...to nisam probao. Idem da je zaglavim opet pa cu probati.;) A znas li mozda zbog cega se to desi?
|
Kolega MILLAN je dobro napiso,SHIFT+START/STOP.Provjerio i radi!
|
...
Hoce da se javljaju takvi problemi ako si nesto editovao u Record-u a bio ti je traanspose ili tako nesto aktiviran onda zna da zajebava na tom ritmu!
|
Proveri set bubnja koji stavljas na taj ritam moguce je da se u mapi bubnja nalazi neka glupost koju ti vuce ritam.
|
Hmmmm...terca..pa50...pisti??? To se zna desit i meni sa tim tercama zagavi jedan ton iz nepoznatog razloga...ja nerestartujem klavaijturu vec samo iskljucim ENSEMBLE i ponovo upalim...probaj tako druze...kod mene radi!
Pozdrav,Alen! |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org