![]() |
Gajda
Ima li iko gajde da zvuce bas dobro za "Lipe cvatu"?
Probao sam sve gajde sto imam od svih setova i trazio ... i trazio.. i ni jedna nije NI BLIZU originala. Ajd pomagajte ko moze! `Fala unapred! |
eto postavio sam nesto na upload pa probaj. u SF2 formatu je. ako treba promjeniti format javi.
|
Expresno! Hvala puno, skinucu, samo da se pojavi u DL sekciji...
|
poslo sam ti link na PP jer znam da treba malo vremena dok se pojavi u DL.
pozdrav |
Na downlodu je... ;)
|
Baxuz mi je vec poslao i PP sa rapid linkom, sjajan je!
A i tebi Vaxtere hvala za brzinu :) Kao sto sam baxuzu vec i napisao u private, od nedavno sviram sa ekipom koja radi iskljucivo ex-yu zabavnu rock/zabavnu muziku. Cak se i klub u kojem sviramo zove EX-YU! :) (sa sve Titinim slikama i to...). Trudimo se da svaka pesma koju radimo sto je vise moguce slici originalu, bez improvizacija i klasicnog "tezgarenja". A za ove gajde sam vec popizdeo, ni u jednom setu nisam nasao da bar jako lici... Idem da vidim sta je poslao baxuz pa da uguram to u extrema |
Ne znam koju klavijaturu imaš ali BAGPIPE (Roland) boja sjajno odradjuje posao...malo je "središ" i to je to,za tu pesmu...
|
Hvala ti na odgovoru. Resio sam problem sa bojom koju mi je poslao Baxuz. Uz malo doterivanja zvuci KO ZMAJ! :D
Inace, sviram Triton Extreme... |
Svidjal se ova gajda nekome? Pravljena je od prave Makedonske gajde pre neki dan.
Za sad je u Kontakt formatu jer jos nije gotova, jos radim na nju. Bice oko 5MB. http://www.speedyshare.com/742472911.html |
Ne mogu da cujem, na znam zasto?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org