![]() |
Koja je ovo pesma?
"plava macka crni macak znao nas je ceo Cacak,
Kroz sljivike i vrzare ,mrsio sam kose plave....." Ako neko prepoznaje text i moze da pomogne - molim vasu pomoc. Mislim da peva Era ali ni to nisam siguran a text mi treba za subotu. Sto se muzike tice ,slozicu nesto u dvojci,otprilike ,ma bice u redu. Hvala kolege !!!!(i koleginice) |
neznam tekst ali mozes to naci koristeci internet ovdje necemo spominjat druge sajtove jer ovo i nije mjesto za to malo razmisli druze poz...
|
E da ga mogu naci ikako drugacije ne bih vas ni gnjavio svojim problemima.
Ali hvala ti ,bas si mi otvorio oci...... Ima li jos neko? |
Prijatelju..!?
-Jes' ti siguran da tako ide text..?! Pogledao sam sad i na internetu,-zaista je nema... Potrudicu se da ti pronadjem do veceras batke... Moj komsija ima zapisanih dosta textova... A,-pogotovo te stare pesme... 'Ajde pa se cujemo... |
I meni treba tekst...Mislim da pjeva Era Ojdanić (nisam siguran) a pjesma ide ovako:
Traktor,traktor,traktorče,vozi Mile traktorče, vozi mile kola fina,prava limuzina... Ako ko ima pjesmu ili rječi bio bi zahvalan... I da upitam ko pjeva ovu pjesmu (i ako može ko da pošalje) ide ovako: Ja sam mister Bata,imam 3 zanata,četvrti je dio mene volim ljepe žene... Gornje pjesme se traže ovdje u kafani gdje radim (već 2 puta momci dolazili da naruče a mi ih ne znamo pa nam momci malo zapjevali nebil se podsjetili a mi žive veze šta i kako)... |
Za ovu pesmu...
"Ja sam mister Bata,imam 3 zanata, četvrti je dio mene volim ljepe žene..." Za sad pise da je peva... "Zoran Kulina"... |
Alix Traktorce su ti braca Bajic a ovo drugo ti je deo iz Gare imas vise verzija.
A mogao bi i da otvoris novu temu :) Znaci za mene ipak nema leka e pa,sta je tu je -bice,ne znam tu pesmu ali ako moze neka zamena.......he,he Ipak,ako se neko seti i ako zna na sta mislim neka se javi... Inace,Milane ,tekst ide bas tako.(iz kog dela Panceva si? ) Pozdrav wuk013!!!!! |
Wuki,-Banatsko Novo Selo brate,
-al' nekad prespavam kod drugara u Pancevu,-centar... Ti..?! |
To ti pjeva MILIJA MILIC- Plava macka, crni macak. Poslao bi ti je, ali znas pravila...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org