![]() |
Kakvu svirku volite?
Kolege muzicari, kakvu vrstu svirke volite? Restoran, splav, diskoteka, klub, mali kafic, kafanica, kafana, sator, samo zabavna, samo narodna, i narodna i zabavna, strana...? koji tip svirke?
|
Lokalitet bi bas uopste nije bitan. Vazno je jedino (i to VEOMA) kakvi su gosti. Ukoliko su veseljaci i pozitivno nastrojeni, nista vise ti ni ne treba :)
Stil muzike .. hmm.... najvise volim da sviram EX-YU rock i zabavnjake, ali gotovo svaka svirka zavrsi sa "Ruke lomim, noge mi krvave...." :D Sviram sve sto mi traze, zaista... |
Ex-YU rock, zabavnjaci i akustika bilo koji vrste!
Akustika je mama! :D |
Sta ili gde vise volim da Sviram
Pa meni naj vise odgoovaraju Diskoteke,Clubovi ,Kafici i Splavovi ma da jos nisam nikada Svikao na Splavu a za ono drugo kao Restoran ,Kafana i Satori itd .mislim da svaki od nas ima ili radi sve od ovoga i naravno uz Narodnu i Zabavnu muziku
|
Sve u svemu najvise volim da sviram onaj stari stil kafane koji polako odumire ,znaci dolaze ljudi koji znaju sta hoce da slusaju i koji znaju da slusaju dobru muziku i da se vesele ,vrsta muzike sve sto traze narodno zabavno nebitno samo nek je veselo
|
eeh najvise sam volio koncertne bine i klasicne kafane ,ali posto toga skoro vise i nema ja sada najvise volim satore i svadbe jer se jos samo od toga da jos normalno prezivjeti.poslusam svaku vrstu muzike osim opere jer je stvarno ne razumijem a najbolje se ipak razumijem u narodnjake.
|
Citat:
|
Ma da, bre...
Em se i sam opustim, em ubijem vishe para... Uvek! :D Shteta shto mi vishe ne ulecu takve svirke... :( Sad ce Milanche da me pita da ne sviram kontrabas... :)) |
Najvise volim da sviram i pevam stari domaci rock,zabavnjake(uz ovo uzivam kad pevam):)
Od narodnjaka volim da sviram one starije pesme tipa Haris Dzinovic,Louis,Toma Zdravkovic,... Ponekad znam u diskoteci da "opicim" i neki techno instrumental(masa se bas nalozi)...hehe;) Sve mi je jedno gde sviram u diskoteci,kaficu,restoranu,....samo sator bas ne volim. |
zanima me kakav je to splav?
jel to neki na Plitvičkim jezerima il nešto drugo....? |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org