![]() |
exb moss board u TR ?
cao narode
dali mi moze neko reci ali neko koje 100% siguran dali se EXB MOSS BOARD moze ugraditi u KORG TR ? |
Ne moze, 100%!:)
|
hvala puno
|
a dali moze moss solo board
|
šta ti je solo board...Le i TR su kante baš zbog moss-a što ga ne čitaju i što imaju siromašne banke nasuprom Trinity,Trotin Classic-a,Studi-a i Extreme-a...
|
Citat:
|
Ko god ti je to reko kažu da je PROLUPO...ma kakav solo boar pobogu...Prijatelju mani se toga lika što ti govori takve gluposti i budaleštine pa na kraju ti se narod smije...To ne postoji...Postoji samo MOSS i to je to...A razne druge vrste MOSS-a---NEMA IH!
Dakle MOSS Solo Board je obična izmišljotina i glupost...Ne slušaj svakoga i ne vjeruj svakome... Jaaj da vidi ovo Marco,Nedim,Krešo, i ostali...Bar si nas nasmijo... |
U TR kao i Le mogu ici exspansion board... ja mislim da mogu ici nisam siguran nisam se raspitivao oko tog,jer me nije zanimalo
|
postoji moss solo board i zove se Z1 to ti je komplet sint na moss bazi. Moss board za triton ima polifoniju od sest nota, Z1 ima 12 a moze se nadogradit da ima 18. To ti je k'o 3 MOSS boarda u jednom sintu.
|
Ne mora se puno letiti, to ide ovako:
Z1-SINTISAJZER, e zove se SOLO BOARD, to je sint baziran na MOSS sistem. MOSS BOARD je opcija za EXTREME, STUDIO, CLASSIC i KARMA, nista vise! TRI SOLO BOARD, PROFECY baziran BOARD za TRINITY V3. TRI MOSS BOARD, MOSS BOARD za TRINITY V3. DRUGE NEMA! |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org