![]() |
Korg Pa500 odlican danas ga kupio
pozdrav svima evo danas sam kupio Korg Pa-500 i mogu vam reci da je bolji dosta od pa-50,80 sve je isto kao na Pa-800 probao sam ga jedino sto znaci nema semplove,vocoder,usb stick i neke sitnice drugo je sve isto isti ritmovi zvukovi po grupama redosljed .
Ima super effekat nego pa50,80 puno bolje radi na razglas malo ga proucavam i tako eto toliko isplati ga se kupiti;) |
korg pa 500
lijepo jarane da si nam javio da je dobar PA500.reci gdje si ga kupio i koliko si ga platio.
|
Citat:
|
E,-cao..
Reci mi kakav je Pa500 ? Jesi ga izprovaljivao ? 'Ajde ukratko mi napisi samo,-kakav je... Al' iskreno... Mozes i na private... Zdr. |
samo nema semplove usb vokoder i ostale sitnice=))
|
vocoder ionako vecina pjevaca nece da koristi osim ako sam ne pjevas
|
Super klavijatura!
Evo me da vam kazem nesto jako vazno!
Pre nekoliko dana sam i ja kupio Pa500, misleci da nije bas dobra za zivu svirku, a ja vma kazsem iskreno : SUPER, PREVISE DOBRA, PREVISE SUPER KLAVIJATURA! Harmonike su u multisampler (pcm fabrickih)....terce su previse dobre i zvuk ..bez komentara! evo savet svima: ko stvarno zeli da je kupi, nece da pogresi..za nasu muziku....je najbolja. Pozdrav svima! |
Eh, al me ovaj nasmija!
Za ovako nesto treba dijeliti BANANE, pa cak i mozda lock koristiti! Pročitaj pravilnik!!! Posebno obrati pažnju na tačku 4 |
Covek je samo izneo svoje misljenje,a banane pre dobiju oni koji se podsmevaju
|
Čestitam,prijatelju,pusti priče,važno je da si ti zadovoljan.Dobra je to klavijatura,a da je najbolja za naše svirke,pa baš i nije.Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org