![]() |
kako da gi izbrisam fabrickite ritami
Dali nekoj mozi da mi kazi kako se brisat fabrickite ritami za da stavam moi ritami vrz niv . pozdrav
|
Prijatelju, a za koju klavijaturu??
Svirko |
Za Korga znam da moze...
Ako imas neku drugu,-nisam siguran... Ja imam KorgPa50,-i samo preko njih nalepis... Moze,-ako je to,-napisacu ti sta da uradis... |
Mislim da se zove factory protect, to stavis na off i mozes stavljati svoje ritmove, samo sto neki majstori kazu da to bas nije preporucljivo
pozdrav |
Moze i na novoj E seriji Rolanda,ako si na Roland mislio!
|
ritmovi
Interesuje me zbog cega nije preporucljivo lepiti ritmove na fabricke?Sta kazu ti majstori?
|
Da,-tako se zove...
-Ma Nedim je pricao bas dosta o tome... Ima toga na forumu... I mene zanima,-zasto nije preporucljivo ? -Ne kapiram... Sve je to vec prouceno... Da nije preporucljivo,-ne bi ni stavljali tu opciju... Ali,-dobro,-mozda ima nesto sto ne znam.. |
Ne znam i meni je nelogicno kad vec postoji opcija u sintu za to.... ne sjecam se zbog cega nije dobro to raditi ali me je opomenuo. A i 48 ritmova sa po 4 varijacije je sasvim dosta, s tim da mozes i jedan set direkt sa FD, ne znam zbog cega bi vam trebalo vise
pozdrav |
DuX,-nemoj se sad udaljavati od teme,-i uciti mene..
Pa ja sam radio sa 8 ritmova, -tj. 10,'ajde uzimao sam i fabricke,-onaj metal i baladu,-kad sam imao Roland E-96... Al' sad to nije vazno,-nije to to... Ko je ljubitelj,-i mozda neko radi na fajlove, -jako dosta mesta mu je potrebno,-zato se poteze to pitanje... Dobro,'ajde pozZz... |
[quote=MilaN B.N.S;40324]DuX,-nemoj se sad udaljavati od teme,-i uciti mene..
sta ti to sad znaci nemoj uciti mene... ti si faca, ha ;) ;) Pa rekao sam svoje misljenje a tvoje je hoces li ga prihvatiti ili ne. A sto se tice ovoga sto sam rekao da nije preporucljivo, rekao sam ono sto mi je rekao i majstor. A taj covjek je valjda jedan od najboljih sto se tice klavijatura i nalazi se u novom sadu. Ako hoces nađi me na msnu pa ti dat njegov broj, zovi njega i pitaj zasto nije dobro to raditi. pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org