![]() |
|
Gde cemo na godisnji odmor
Evo posto se priblizava letnja sezona pa se nadam da dosta vas ce ici na letovanje pa da se pokrene i ova tema gde smo planirali ove godine.
Evo ja dolazim za nedelju dana u Novi Sad i ostacu 5 nedelja a u septembru idem u Egypad. Pozdrav. |
Florida majka...bio sam vec 3 puta ovu godinu i ne racuna se vise godisnji.
|
ja moram u crnu goru ove godine.... isteko mi pasosh a ne mogu novi da izvadim.... :( jedino tamo moze samo na licnu kartu.....
|
To si upravu Nedime bio sam u Miami dva puta na godisnjem super je Florida je zakon
|
Ja ne znam kad cu na godisnji...zavisi od posao.
Proslo leto sam bio u Budvi super bilo...valjda cu opet negde tamo u Monenegro opet. Videcemo.:) E, kako brzo prodje godina... |
Ja ću vjerovatno kod rodbine u Paraćin,Niš i Leskovac...Ako bude prilike navrnuću i do Budve,ali kako financije pokazivaju ove godine sam prdno u bocu...Stegli troškovi i deca sa svih strana pa su došla "crna vremena"...
|
Ja ni ove godine ne idem NIGDE :(
|
Dodji care kod mene...i onako ces da uzmes kurzwela pa cemo se odmoriti lepo u nekoj kafani.;)
|
Mrzi me da se mlatim sa vizama, tako da mi Crna gora ne gine...
|
Ehhhh blago vama...moj godisnji odmor se zove bolnica opet nista od godisnjeg ove godine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:39 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org