![]() |
Dal mi je HD pri kraju?
HD mi uzasno grci....grrrrr...grrrrrr....
Znaci dok radi na svaki 30 sekunde ispusta takav zvuk al ocajno jak...grebe!!! Dal ce da rikne? |
Citat:
Iz mog iskustva. Mislim da bi ti mogao riknuti. Evo jučer sam na jednom laptopu imao isti problem. Windowsi otišli, ja izvadim disk i spojim na USB ladicu i on počne da melje kao mlin. Kad sam htio kopirati podatke sa tog hard diska na moj kompjuter(backup) blokirao mi je 2-3 puta. Ja lijepo odmah naručio drugi i sad čekam da dođe. Ovo nemora značiti da će tebi baš riknuti, ali pretpostavka moja je da će ti riknuti. |
Nek rikne mamicu mu j*bem....:mad:
|
Citat:
Samo ti napravi backup podataka a on neka ide gdje god hoće. :green: |
Pa dosta mu je, evo vec 4 godine radi.
|
Ma nema to veze prijatelju,
može on riknut i odmah čim ga ugradiš, ako je sheban.Ali kao što ti kaže kolega Elmagio, napravi backup svega i onda si miran, i to čim prije, dok još HD ima imalo snage u sebi Pozdrav |
PRAVI BACKUP ODMAH!
Nemoj posle da kao ja placash 300e chupanje podataka... Ne mora da znachi da ce da rikne, ali pravi backup u svakom slichaju... :D |
Jes, kako kaze Vax: SMESTA pravi backup!!! Sudeci po simptomima riknuce ti ubrzo. Ako imas ista vazno na njemu, skini dok disk jos radi kako-tako......
Inace, to sto ti radi 4 godine ne mora ama bas nista da znaci. Ja imam u firmi racunara koji rade vec VISE OD 10 GOD!!! I rade bas kako treba, a ukljuceni su 20 sati dnevno. Sa druge strane, kupio sam novi, veci disk za laptop. Pazi kad je radio 10 dana!!! i CRKO! A ja taman postavio nove win i sve sto mi treba.. upicanio sistem samo tako... i on CRKO! EEeee pa samo tako sam popizdeo .... |
Meni hard na laptopu riknuo taman kad sam sa storage-a izbirsao sve svoje sitne podatke, i prebacio na njega.
Zato ce sad platim debelo... Ne pravite ljudi greshke kao ja... Mnogo ce vas skupo koshtati... |
Odmah BackUp uradi, sta je sigurno - sugurno je !! a za vjecnost HDDa nema pravila, kako ti se pogodi, moze raditi 10 godina, a moze i 1 dan :(
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org