YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   kako izbrisati zakljucani midi fajl (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5182)

korda 08.07.2008 16:23

kako izbrisati zakljucani midi fajl

Ljudi, da li zna neko kako izbrisati zakljucani midi fajl sa hard diska u
korga pa2xpro?

BaK1 10.07.2008 17:21

otkljucavanjem istog

korda 02.09.2008 19:45

otključavanje midi fajla

Citat:

Originalno postovano od BaK1 (Post 43694)
otkljucavanjem istog

Kolega tek sam sada vidio da si mi odgovorio kako izbrisati zaključani midi fajl,možeš li mi objasniti kako da ga otključam?

Alix 02.09.2008 20:17

Onako kako si ga i zaključo...
Inače mi nije jasno šta rade midi fajlovi u takom jakom instrumentu...

Beethoven 02.09.2008 22:09

Kuliraju,tako zakljucani...:))))))))

m@x 02.09.2008 22:13

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 48535)

MIDI-ji su tu obično zato da klavijaturista može poći po pivo (ili neku drugu 'žestu') u pauzi, a da muzika i dalje svira. :-)

Inače, stvarno ste mogli pomoć čo'eku da obriše tu nesretnu datoteku, umjesto da se ovako šegate sa njim. Doduše i on se sam mogao malo potruditi i odavno to pronaći u uputstvima, negdje na meni-u bi trebala biti opcija Unprotect ili sl.

korda 02.09.2008 22:19

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 48535)

Ma nisam ga ja zaključao,već kad sam ga ubacio vidim poslije da je zaključan.A evo šta rade fajlovi.Odavno sviram,profesionalno sam svirao harmoniku 15g.a nju ne možeš na fajlove svirati.Medjutim tamo gdje sam ja ima pjevača i pjevačica koje hoće isključivo da im se pusti fajl jer su kako kažu na njega navikli a i da ne zaborave kako ide,jer dodju na tezge gdje su sami fajlaši i onda ako se ne mogu snaći na fajlove gube tezge pa da bi ostali u "formi"traže fajl.Pogotovo ako pjevaju i zabavnjake.Baš me jedna pjevačica tražila većeras za jednu tezgu kaže ovako:Kod tebe nema da fali-ako hoćeš uživo-izvoli,ako tražiš fajl evo ti ga,ako hoćeš matricu evo ti i nju.Došlo je takvo vrijeme za nas klavijaturiste da moraš biti spreman na sve opcije,jer bolje je u današnje vrijeme biti najgori pjevač nego najbolji klavijaturista bukvalno rečeno.J... NAS SA SVIH STRANA.

mykeli 02.09.2008 22:38

jer bolje je u današnje vrijeme biti najgori pjevač nego najbolji klavijaturista bukvalno rečeno.J... NAS SA SVIH STRANA

Braticu imas gajbu pivo!

tesla 02.09.2008 22:40

selektujes taj fajl i onda na strelicu u cosku i izaberes opciju unlock ili tako nesto.....
4mykeli
i ja se pridruzujem

Trenutno vrijeme na Forumu 22:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org