![]() |
Verovali ili NE??? Terce
Koliko vas je reklo da je to ne moguce??? Mnogo!!!! Ja vam sada kazem da je moguce! Licno sam probao i podesio TERCE na G800 i G1000. Vrlo mocna stvarcica. Ako neko ne veruje,saljem snimke,samo neka neko objasni kako da ih postavim... POZZZZ!!!!
|
...
Dobro jutro Kolumbo :) Pa to znamo vec 10 godina ;)
|
#Dobro jutro Kolumbo Pa to znamo vec 10 godina #
Nisam znao da se zove ko onaj što je odkrio Ameriku...koja slučajnost... (hehe:Dhehe...Al si me nasmejo...) |
To bese ono spoji MIDi out sa Midi in jel ??? hehehe
|
Pa da to je taj spoj..... ovde je jednom bila rasprava o tome ,ali niko nije bio siguran da to stvarno radi! Zato sam i postavio temu....
@Marco7 Ako si vec znao da to stvarno funkcionise mogao si ranije reci...cisto ono...o tome se vec pisalo... @Alix SMORIO SI BRATE... Zaboravio sam di si ti ovde najbolji klavijaturista... mojne da cashpu..... pozzzzzzzzz :P |
...
Pa imas u download centru jos od 2005. godine moje setove sa g800 i g1000 sa tercama ;) Samo opusteno ;)
|
Al' aj ih napravi na E seriji....
Nece pa nece.:D To bi bilo nesto novo. |
@Alix
SMORIO SI BRATE... Zaboravio sam di si ti ovde najbolji klavijaturista... mojne da cashpu..... pozzzzzzzzz Drug tebi nisam ništa napiso već Marcu07---ponekad ima takve izjave da me nasmeje ono poštenski...A za te terce već mnogo ljudi ih koristi i radi FENOMENALNO...Treba to provaliti i kod ostalih sinthova... |
Ma OK... :) Ako je radilo na starijim aranzerima,radice i na novim... Mozda je ista caka kao i na ovima iz G serije. Neka proba neko ko ima E ,da preko MIDI parametara podesi tercu ,ako ne mozzz drugacije
|
Terce na roland-u.
Cestitam....... =))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org