![]() |
Kako promjenuti boju glasa
Postoji li ikakav program da promjenim boju glasa.....samo je glas snimljen bez muzike......
|
Cuj kolega to postoji samo treba znati kako se to radi npr pomocu cool edita,sound forge i ostalih profi programa za obradu glazbe!!!
E sada ti mozez promjeniti boju glasa pomoću efekata tj pomocu nekih filtera ali da neciji amaterski glas da ispravis greske i podesis boju glasa priblizno nekom pjevacu hmmm DALI JE TO JOS ITKO USPJEO?ako si na to mislio! Neznam sta bih dalje napisao jer se nekuzim bas puno u to a vjerovaatno netko zna tko radi sa takvim stvarima!!pozdrav!!! |
postoji i za ispravljanje distonacija i felševa pjevanja(melodyne) ,a postoji i za mjenjanje boje glasa ima ih više različitih samo što je problem u tome što se to osjeti nemožeš na primjer dobiti glas kao kod šabana šaulića
|
ljudi pogresno ste shvatili...neželim da napravim boju glasa kao kod Pavarottija i Šabana ....već samo da se nemoze poznat čijij je glas.....znači ako ja napravim reklamu da se nemože poznat da sam to ja ......hvala puno
|
popijes flasu rakije i to je to,niko te nece poznati heheheheheh
|
AV Voice Changer Software Diamond
Prodao sam ga koliko mi je Demo verzija dozvoljava i ne radi lose, a nije ni savrsen...sve zavisi od tvog glasa (govora), kako izgovaras rec-recenicu...sa malo vezbe oko softa moze veoma zanimljiv glas da se napravi. Ajd ako ga nabavis u Fullu, znas gde treba da ga posaljes;):D |
Obratite se meni na PM za tu Diamnod igrackicu :)
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org