![]() |
pa80/pa500
Cijena polovnog pa80 i novog pa500 je priblizno ista, pa me interesuje koja je klavijatura bolja. Posebno me interesuje kvalitet izrade i klavijatura. Trazim pomoc profesionalaca!Hvala
|
Razlike i slicnosti ne bih da ti govorim, jer ovde imas o tome brdo objasnjenja..
80 sam svirao do pre tri god., 500 sam imao prilike da cujem i cackam..jedina, mozda je mana sto u 500 ne idu sempovi, ali to njemu i nije potrebno jer je saund i kompletan ton generator zasnovan na RX tehnologiji dakle, saund je identican kao kod 800... Tasteri u oba modela su slicni, gumirani... Kvalitet u ovom slucaju i nije toliko bitan, ako se pogleda i pipne 1x i 2x, haha.. Ja bih ti preporucio da uzmes 500, jer je novo ipak novo! |
^Isto...Dirke bas i nisu najbolje, ali sasvim zadovoljavaju potrebe muzicara koji nisu navikli na tvrdje...
|
Postovani Plana,
kupi Pa 500, posto sam cuo da si dobar muzicar, a da nemas klavijaturu nudim se da ti budem zirant kada budes dizao kredit(sala), e kada kupis vec jednom tu klavijaturu onda ako me se sjetis sjetis... to je bila moja duznost. Javi se na kafu |
E ja sam jos uvek za Pa 80 sa karticom,izrada je kvalitetnija,i ako se dobro usempluje razvaljuje,ali kao sto kolege kazu novo je novo,a Pa 500 moze dobro isto da se namesti iako nema semplove pa ti sad vidi.
|
PA 80 bez razmisljanja.........
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org