![]() |
vic format to tvn
Postovanje. Ima li neko convertor vic farbi sa psr9000/pro na tyros2? Ja sam nesto poskidao sa neta poput t2 voice convertor ali ne vidim opciju vic to tvn. Zna li iko problem tj kako to prebaciti, thx
|
Ne znam za taj converter...
Ali ovdje imaš već neke boje od psr u tvn prebačene... A taj T2 converter,šta on konvertira u tvn ? |
poz romario
Konvertira format semplova sa psr9000/pro tj vic i user zajedno u sample bank TVN od tyrosa. Cuo sam da postoji ali nigdje ga nisam uspio naci, poz |
jimiboy,
treba ti program 'File converter' koji konvertuje od PSR9000 i Tyrosa1 za Tyros 2. Ja sam ga skinuo sa Yamahine ofic. stranice. I tu nema nikakvih opcija. Odredis prvo od koje klav. konvertujes (9000 ili Tyros 1), onda folder sa npr. vic-fajlovima,(mogu i stilovi) , zatim folder gde se save-ira, zatim "Execute", i to je to. |
Hvala ekipo najdraza
|
Nisam te bio shvatio najbolje...
Mislio sam da se radi o dva programa... pozzzz |
Sve je sredjeno, nabavio sam taj converter i sve normalno boje vic formata pretvara u t2 boje tvn ;) poz
|
vic su semplovi ?
Kakvih imaš od psr ? |
Sta ja sad znam jesu li VIC bas semplovi ili ne al zauzimaju dosta prostora pa prema tome mislio sam da je mozda rijec o manjem semplu kontas Romario. Od psr nemam nesto posebno za pokazati.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org