![]() |
Trazi se alix!!!!
kolega Svirko i ja vec duze vrijeme nismo se culi sa nasim velikim prijateljem Almirom! Uzalud pozivi, mailovi i poruke, nemoze ga se nikako dobit! Zabrino nas je pravo!! Dakle ako neko ovo vidi ko zna sta je sa njim nek javi!!! Pozdrav svima od Svirka i mene!
PS: ALMIRE BRATE JAVI SE SAMO DA ZNAMO DA DISES!!! |
da i ja sam primetio da ga dugo nema mada covek je dobio dete pa je mozda u u guzvi i ne stize ko zna ajde da ne mislimo odma kojekakve gluposti
pozzzzzzzz |
Pozdrav svima,
eto, šta da kažem, osim da potvrdim riječi prijatelja Alena, da smo strašno zabrinuti, Almirov mobitel odzvoni do kraja, nema ga na forumu, nema ga na MSN-u, na mail ne odgovara..... Ubija ova tišina da se ne čujemo. Pogotovo sam zabrinut lično i kao roditelj Almire, javi se |
Ma, druga prinova stigla, a mora da ga zena pritisla da radi vishe... :))
Mada, i ja se brinem malo... A verujem i njegov drug pozadinac... :)) |
Kolko se mogu sjetit bilo je problema prije poroda pa se brinem nedo Bog da nije sta bilo.....poz Alen!
|
Pa nema covjeka vec odavno jebote!
|
Bili smo svaki dan se druzili na skype i MSN ...i primjetio sam da ga nema,,al ajde reko mozda je tu kad ja nisam al sad vidim da nije bio tu
|
Ljudi mene nije dugoooo bilo ni na forumu ni na msn itd itd. tako da nisam primjetio da almira nemaa...ako neko zna gdje covjek zivi nek se raspitaa....zabrinjava me ovoo...
|
Nisam dugo na forumu i ne poznajem osobno covjeka, ali i ja bi volio da se uspostavi kontakt sa njim, probajte doci do njega preko neke njegove rodbine, tako sto cete recimo da ovoj stranici http://tis.telekom.si/ naci njegov fiksni telefon ili broj od nekoga ko se preziva isto kao on i pitati za njega. Nadam se da sam vam barem malo pomogao. Pozdrav iz Mostara
MARNEL |
I ja i Vaxter smo pricali pre neki dan sto ga nema!Ja sam ga zvao jedno 3-4 puta jer imam mu kupca za Pa80 ali mi se nije javljao!Mozda da je sa onim njegovim pevacom otisao negde vani da radi pa ga zato nema?Ako ko sta sazna nek se javi a mozda bi i Fico znao nesto posto su obojica tamo u Sloveniji?
A jedva cekam da se pojavi da mu pokazem kako sam sredio akvarijum :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org