YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   IT Sektor (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Antivirus nece da radi update??? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6227)

harepa50 14.10.2008 14:07

Antivirus nece da radi update???

Pozdrav kolege,
nije me bilo dugo na forumu, ne znam da li je ko primjetio...e da predjem na stvar:

Prije nesto manje od dvije sedmice nijedan antivirus nece da radi update...uvijek error...ne znam sta da radim. Pokusao sam mnoge stvari; uninstalacija antivirusa i opet ga instalirao, ali opet isto....ne znam da li je do mene ili do mog internet provajdera/konekcije. Ne zelim da rizikujem sigurnost svog racunara, stoga, hitno mi treba odgovor.

Unaprijed hvala!

Vule 14.10.2008 14:27

A Firewall...imaš li ga...da ti on ne dozvoljava UPDATE?

joker1205 14.10.2008 14:46

da ti nisu pomesana 2 antivirusa?jel si sve izbisao iz program files?skini AVG Internet Security 8,ja sam ga ubacio i sve radi kako treba.

harepa50 14.10.2008 14:51

Drugovi, hvala vam,
@rolandinjos
sto se tice firewalla cesto mi je iskljucen i probao sam update i kad je iskljucen i ukljucen, opet isto
@joker1205
nebi rekao da su mi pomijesana 2 antivirusa, donedavno je sa istim antivirusima radilo kako treba....sada cu probati da skinem kaspersky antivirus 7.0, pa da vidim kako ce ici....
pozdrav

joker1205 14.10.2008 14:58

imas u program files folder common files,obicno se tamo kriju ti repovi od kasperskog i nod32 ako si to instalirao.kaspersky hoce malo da koci masinu,bar kod mene ali vidi sta je za tebe najbolje.pozz

harepa50 14.10.2008 15:06

hvala druze na savjetu, znam da kaspersky usporava racunar, mada probacu oba i taj avg 8.0, cuo sam maloprije da je bolji....
pozz

Vule 14.10.2008 16:02

Čekaj malo...ako sam dobro shvatio ti imaš dva AV-a instalirana na kompu a to ne ide nikako....ili grešim?

francuz 14.10.2008 18:01

Dva anti virusa nikako ne ide .

skoricnik 14.10.2008 18:34

Skini sa torrenta Eset Smart Security sa Fixom, i peglaj...A ovo update...Proveri da li ti je tacan datum na kompjuteru...

Vaxter 15.10.2008 01:34

Kasperski je definitivno najkvalitetniji antivirus na trzishtu ali avaj, kako neko reche, ima 2 velike mene.
Jedna je da guta memoriju i procesorsku snagu, kada je u punom radu, a druga je da se placa.
NOD32 nema problem sa gutanjem sistemskih resursa, ali ne pronalazi sve viruse koje pronalazi Kaspersky.
Sad, odluka je na vama samima shta vam vishe odgovara.
I da...
AVG je sasvim pristojno free reshenje.
Naravno da NIJE bolje od prethodna dva, ali je najbolje free reshenje, koje sam ja probao.
Problem sa update-om, je verovatno zvog toga shto je istekla licenca ili je bleklistovana, ako je kasperski u pitanju.
NOD32 ista stvar, ako nije u pitanju FIX nego licenca.
I NE skidaj ovakve stvari sa torrenta.
Potrazi alternativu.
Torenti su sada uglavnom pod kontrolom RIE i MPAA, kao i emule, tako da moze da se desi da ti antivir napravi vishe sranja nego virus.
Biliv mi, lichno sam vidjao takve stvari.
Pronadji alterntivni izvor, ili jednostavno idi na sajt proizvodjacha i pazari program... :)
Ili ubaci vec pomenuti AVG.
Sasvim lepo radi... :D

Trenutno vrijeme na Forumu 17:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org