![]() |
|
Stigao M3!!!!!
Evo da se pohvalim,danas sam i ja postao vlasnik M3-a,e sad me zanima cuo sam da je izasla neka nova verzija OS-a za njjega pa me zanima koja je to,jer kod mene je sada 1.03 a na ovom novom su kao dodane nove rom boje,gdje se to moze skinuti i dali to vrijedi ubacivati......?????
I naravno ako netko ima kakav set dobro mi bi dosao barem za pocetak dok se ne uhvatim malo stolice i grijanja....:lol::lol: |
Masha'Allah! Da, sad imas M3XPANDED 2.0, nije samo UPDATE vec je promenjen
sav sint a takodje i ROM je promenjen plus uz to dobijas mislim oko 256MB novog materijala, sav sredjen da samo loadiras u sint, materijal se ne moze videti u SAMPLING mode, stoji samo kao ROM al zauzima mesto u Sampling. To je extra materijal koji nemora biti unutra, jedino po zelji il po potrebi. OS imas da skines na njihovu stranicu i instrukcije sve...sint je strava...imam bar sad podosta kolega... Sto se tice setova neznam, sve sto imam je komercijalan set koji radim sada a on daleko od gotov je, vecina materijala je sve jos u RAW WAVEFORMS onako kako sam snimao instrumente po studiama. |
I naravno ako netko ima kakav set dobro mi bi dosao barem za pocetak dok se ne uhvatim malo stolice i grijanja....:lol::lol:[/quote]
Javi se meni PM da ti posaljem set za M3 onako za pocetak.pozdrav |
Evo zahvaljujem se puno MiCo-u na pomoci,premda sam vec dosta toga i slozio,vrlo je jednostavan za radit,ubiti isto kao i triton samo malo nesto izmjenjeno.....samo se nemogu priviknut na izgled barem za sada:p:p
|
To je slicna masina Tritonu ali vrlo kompleksna ko je dobro razume.
Ako se dobro razumes pogledaj kako je Filter i LFO kompleksan sada, Triton nije ni pola imao, M3 moze da postigne MOSS boje bez MOSS bas zbog kompleksnosti Filtera i LFOa. |
Nisam bas siguran ali cini mi se da i M3 moze terce ili ne?Ako da postupak bi trebao biti isti kao i na tritonu.........
|
Imas terce uradjene u tom setu na combinaciji na U-A i na U-B Banku
|
Mico, mozes li mi poslati samo Global i Combi Banku sa tercama,
necu boja, samo konfiguracije za terce, da ih ne radim od 0 skroz. |
Poslo sam ti
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:31 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org