![]()  | 

terca za glas 

ljudi kupio sam pilot mikrofon i prezadovoljan sam ali mucime jedna stvar ocu da pevam sa tercom mozi mi neko reci sta da uzmem i kako se zove ta 
	stvar molim vas znaci da imam tercu kao sto ima kosmajac ili sotali muzicari i pevaci koji je naj jeftine i koji naj skuplji hvala unapred na pomoc  | 

Mozes imati tercu na dva nacina: 
	1. da imas aranzes sa vokoderom. 2. da sebi kupis harmonizes kao sto ima kosmajac.  | 

to se zove vokalizer 
	Citat: 

| 

da ljudi znam kako se zove da je vokalist ali kako se zove marka naprimer koje ima to ja neznam hvala na pomoci kolege 
	 | 

Digitech ili TC Helicon... 
	 | 

Ako se slučajno odlučiš za TC Helikon Voice Works, koji je btw i dosta skuplji od Digitecha, 
	javi se pa ti mogu pomoći oko postavki, bar koliko ja znam i koje koristim. Pozdrav  | 

Ako imas ti ili neko u bendu Korg PA 800 eto ti najboljeg i najjeftinijeg resenja! Tu se prikacis i pevas sam sebi tercu... 
	 | 

Ja imam vokalist koji je vrlo jednostavan, Digitech performer (Mislim da je i jedan od najjeftinijih, oko 300€) 
	Ima programirano sta ima, pritisnes harmoniju koja ti treba (poput terci na syntu) i samo deri! Ja osobno sam prezadovoljan i koristim ga vec 5 god.! Imas ga na: http://www.samedaymusic.com/product--DGTVOCPERF  | 
| Trenutno vrijeme na Forumu 11:44 | 
	Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.

Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org