![]() |
|
Joooj te komsije!!!!
Evo imam par slobodnih dana od posla i po navici sto ustajem rano i danas sam u 5 pa sam se odlucio uz kahvu da svirkam malo! Sviro sam normalne jacine i nakon 15 minuta dolazi frisko useljena komsinca svabica 35 godina koja mi se prije dva dana nabacivala i opominje me da smanjim muziku ince ce me njen muz razbit! Na to ja diplomata "nije problem, izvinjavam se i smanjivam" Nakon toga kao sto i obecano uze sam slusalice na slusalice da sviram i sve ok! Sviram ja sviram i cujem nesto mi smeta nesto susti zvoni, kad ono vrata opet! Ja na vrata opet komsinca! Kaze sve se opet cuje i mi tu muziku sto sviras nemozemo podnijet, sad smo policiju zvali a dok oni dodzu moj muz ce te ispleskat malo! Ja po obicaju otjeram je u picku maternu i na njemackom i na turskom i na nasem i pocnem se svadzat i vrijedzat! U tom izlazi njen muz (saka jada) i ko on bi mene gurno i naravno dobio dvije kontre u glavu i padne u nesvijest! Ova pocela da place i dere se ubio joj stranac muza! A ja gledam dal da i nju jos zavalim al necu zensko je! Dodze murija i gledaju i vamo tamo i sve ja to ponovim samo sto je ova to jos uvecala! Srecom ostale komsije su jako dobre samnom i izasli su i rekli da nista nisu culi muziku i da sam se ja samo branio pa oni zaradili prijavu radi pogresnog optuzivanja i nacionalizma! A onog su u bolnicu na rengen odvezli jer nije doso sebi i kad je doso nije mogo stajat na nogama! Majku im jebem stvarno vise pobit cu ih sve ovdije!!!!!! Kakva iskustva imate vvi sa komsijama!???
Pozdrav, Alen! |
Izvini druze, meni je ovo jako smijesno =)) znam da je bila jako neugodna scena, al mogu misliti tog nokauta :)) Ja zivim u kuci, pa nemam problema sa komsijama, a inace sve komsije su mi dobre, osim jednog iza mene, hm..
|
Pozdrav kolega,Prvo da ti cestitam, nek si ga udario to je i trazio, kofol on neki mangup...treba ih poslati tamo odakle su izasli...a sto se tice mojih iskustava sa komsijama, imam jako dobre komsije koji su me cak cuvali dok sam bio beba, u ratu. Ja obicno kad sviram, pojacam do daske, nikako nemogu da sviram kad je tiho. Jednostavno, nemogu da saslusam sve kako treba, jos pogotovo kad jos neko ima u kuci..pa je galama, prica, tamo-vamo, i moram da pojacam. Ispod pola nemogu da smanjim...hehehe:D A mojim komsijama ne smeta..jednostavno, godi im to, kad sviram...eto kolega, sad za sad nemam problema...pozz
|
Kad vec spominjes komsije u mene je lom zivi,ispod mene se doselili neki poljaci sa dvoje djece,jarane nemozes sa mirom kafu da popijes kao da vjezbaju atletiku dole,ja isto imam djete i gledam sto manje da skace po stanu da nebi nekog smetao ali ovi dole su katasrofa,sreca da nisu povis mene,ja sam u podkrovlju i opet ubi.
|
Trebao si ti tu komsinicu nasaditi na zvucnik,pa udri,malo spreda,malo otpozadi,uz neki tvoj tallava ritam!=))
|
Ja osobno nikakvih problema sa komšijama nemam svi su ok,neurekli se!
Alene ma neka si ti njega klepio sada te sigurno nece vise zezat! |
Ja isto nisam imao probleme sa komsijama jer zivim u kuci.
A ti si postupio kako si morao;) |
Cimer mi je Grk, gazda kuce Grk, jedan Tsiftetelli a oni flasa Ouzo pored sebe...
|
Samo udri po Nemcima.=))
|
Ja nažalost imam neugodna iskustva s komšijom!
Al u biti skužio sam da njemu smeta narodnjak, jer je on (ne vrijedjam nikog) derventčanin i on voli ove, što se zovu izvornjaci!!!!!!!!! Možda sam i ja u par situacija trebao reagirati kao Alen, al uvijek se povučem jer neda mi se sa "sirovinom" ulaziti u konflikte! A Alene znam kako ti je, i samom mi je bilo tako kad sam živio u Njemačkoj. Kad mi je najveći ćejf za zasvirati dodje baba i viče:"bitte ruhe, es ist Mittagsruhe"! |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:21 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org