![]() |
|
E ovo je aranzer - Ketron Audya
http://it.youtube.com/watch?v=N8nRGFGigEg
kad li ce ovo stici kod nas???? prodacu pa800,tatu,mamu,audi 80...ako treba kakve su gitare...perverzija... sta mislite? |
Sta reci?Ovo je mnogo dobro,nema dalje.Osim ako ga ne u*eru sa cenom od 7000e.B-)
|
Stvarno zvuci perverzno...
|
Stize meni za nedelju dve, zvanica cena u USA ce biti oko 5.500$,
a slicno ce mozda biti i u Eurima. Te gitare sto cujes su Audio Loops, prave gitare, nisu programirane a i bubnjeve isto. Za sad to jos nijedna masina ne moze od postojece, bar za sad. Ustvari da dodam, juce sam pricao sa Ketron u Italiji, dobre vesti za nas Amerikance, jer dolar se pojacava i nama ovamo docice i jeftinije, zavisno od EU i dollar razlika, sve se na to bazira vamo, pre mesec dana bi mozda bio 7000$ a sad ce 5500 pa mozda i manje al u EU ostace isto. Pogledajte video jos jednom i obratite paznju izmedju 1.50 do 2.20 na distorziranu akord gitaru. |
ma ljudi kakav ketron imaosam ga godinama ovoje groblje obicno, pa800 je mercedes za njega mali lak za nosenje za nasu vrstu svirke , gdecese zaraditi toliko love lakoje nedimu, on promovise ketron produkte toje posao coveku, a za tezgarose nebi preporucio ovo onaj kadse napije mozes i u casio mali decji damu svires ma doklecete ljudi sa ovim glupostima.
a ritmovi trebase konvertiraju onda se zna kako to zvuci , ako svirate klasiku ok uzmite ga .nista bez korga , ima svud ritmovi gdese god okrene. |
A zashto konvertovanje?
Zashto ne napraviti ritmove kako treba? Kada sam uzeo prvu Yamahu niko je nije svirao, i nije bilo nichega za nju. Nego, sedi i chukaj... Sada i za nju ima dosta stvari... Jednom ce tako mozda biti i za ketrona. I ti komentari tipa za ovo imash sve gotovo su mi stvarno bez ikakvog smisla! Uvek cu pre uraditi svoje i po svom ukusu nego da uzimam tudje, pa pokushavam da prepravim, ili josh gore kupujem... To mi je stvarno bzvz... Nego, sednesh, zagrejesh stolicu, i sredish mashinu kako treba! |
Ahahaha, ovo je za plakat, samo kad bi ljudi znali sta znaci pojam sint i sinteza,
a vidim, SINT u prevod znaci IDES NA YU-MIDI, SKINES GOTOVO I LOAD! Place mi se i zao mi je za mnogo ljudi. |
Citat:
Mogao si reci i DA SE NAPRAVE...ako se samo konvertiraju ko je onda napravio te prve ritmove? Il dosli sa Biblijom i Qur'anom? |
Sprava je odlicna...samo je cena "neprihvatljiva"...za sada...:-O
|
kljava ubija, distorzije savrsene, bubanj razara ..... ma nema sta tu da se prica, Synth vredi svaki cent ... ko zna sta li sve skriva ovaj mega-monster :)
inace slazem se u potpunosti sa Vaxterom i BasariStudio |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:55 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org