![]() |
Potapanje kupusa....
Nesto me interesuje...stara pravi zimnicu i kaze meni ...sine,idi nadji kamen da potopim kupus! Kontam veliko bure,sta da radim...nemam toliko veliki kamen...inace sve malo kamenje imam=))....Pa mi pade ideja na pamet,to potapanje...mozda nebi bilo lose da ako te neki instrument nervira,kutja,stare umorne noge od onih satrih umorni stalaka,koje vise neznas u koji cosak da sklones.... da sa njima potopis kupus...e sad dal bi to uticalo na sam okus kupusa...molim vas kolege podijelite sa mnom vasa iskustva ako ih imate u vezi sa gore navedenim...:D
|
Ništa ti to od opreme ne može zamijeniti "originalni" kamen, jedino možda serija I i II Dynacord Power Mate mixeri...:D
|
=))Upravu si!Samo bi to i stavljao u kupus,jer das tolike pare za njih a ne sluze svrsi!!!=))
|
Citat:
|
Alene, ce ti uzme ovaj Dzuboks funkciju! :))
|
Po kilazzi bi mogla i harmonika sa sve miomirisnim kaisevima.To bi obogatilo ionako prijatan shmek kupusa.=))
|
###Alene, ce ti uzme ovaj Dzuboks funkciju! ###
Sreća da nisam komentariso inače bi uvrjedio velikog jarana... Kakav kupus i potapanje....nemogu da vjerujem da je to naš majstor Alen.... Daj nemoj tako drug brate mili,koji Dzu_Box??? |
Evo ovaj gore... :))
Hocesh reci da bi se Alen uvredio ko bi se sluchajno pojavio neko ludji od njega? Ipak kazem samo ako... :)) |
kad bi mogao nekad bi se sam potopio u njega...ha...pripit doso kuci:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org