![]() |
Pokvario mi se Pa500
Evo proslo je 2 sedmice odkad sam kupio pa500 NOVOG.
i sada mi se ustopa kad ga upalim DIREKT i samo pise KORG PA500 i nikad da se upali sta cu? |
Pa nista moraces ponovo da ubacis novi operativni sistem.
|
a Kako?????
|
imas na korgovoj stanici i upustvo i operativni sistem
|
Da to je sigurno, ucitaj OS, to u principu i nije neki kvar....jesam li te utesio?
|
Denis i korgovac.
Vec sam vas opominjao za citate... Josh po jedan vidim, i pada banana na bar nedelju dana... |
Napravi mu NAND FORMAT...Više puta sam slušo pojedine kolege kako to savjetuju ljudima koji pitaju (žalosno)...A za citate---Pročitajte temu BANOVANJE ZBOG CITATA,koristiće vam više od sviju ostalih;)...Možete je pročitati na ovom linku:
http://www.yu-midi.com/forum/showthr...ht=zbog+citata |
pretpostavljam da je jos u garanciji,moj savet,ako ti nije preveliko cimanje-u servis...,i ne boli te glava,i ,nabavi uputstvo pa procitaj za njega...
|
ali ja nista nemogu...samo stoji na KORG PA 500.
|
Nemoj NIŠTA ni da radiš...donesi ga u servis i to je to...
Ne znam što bi sad razvijo burek u vezi toga... Odnesi,kaži da ne radi kako treba,z akoji dan ti jave kad će biti i rješeno...Samo prije toga ga uslikaj sa sviju strana jel su na servisu same džukele i nesposobni ljudi...Ja kad sam svoj PA80 odnio na servis dobio sam ga izgreban na ćoškovima---jaaj nedo Bog zamalo me trefio infarkt...I pošto nisam imo dokaza da takav nije bio prije servisa,mogo sam se slikati...Zato pre nošnje,fotografiraj i nosi ga...ne možeš mu pomoći... |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org