![]() |
|
Molim komentar
Radim 10 godina,Harmoniku i aranzer,Sinoc mi se prvi put desilo da su mi na pocetku svirke prisla dva konobara i trazili da im damo deo baksisa na kraju.Svirka je po pozivu i bili su jaki gosti,a konobari su lokalci pa poznaju teren.Ja sam dosao po preporuci jednog kolege pa nisam hteo da pravim frku rekao sam im da od toga nema nista i da nece dobiti ni kinte.Svirka pocne(akustika harmonika gitara kontrabas)gosti se oduseve,pocnu da lete pare i to dobro.Pred kraj se nesto rasturi ekipa i jedan od gostiju nam kaze da odma napustimo lokal i da smo prevaranti.vlasnik lokaka je negde izasao a mi smo pod pretnjama napustili lokal(skoro da smo bezali).Pare smo uzeli ali mi se sinoc prvi put desilo da me isteraju iz lokala,i to bez nekog razloga svirka je bila extra a gosti prezadovoljni.Jedino objasnjenje je da su konobari namestili svog coveka da bi nam se osvetili zato sto nismo dali reket.Cuo sam da vlasnici lokala reketiraju muziku al konobari ,NECUVENO!!!
|
Da, sigurno su konobari majku li im njihovu nataknem...uh
|
Sto ih nisi prijavio gazdi?
Ako je imalo covek dao bi im otkaz na licu mesta.:mad: |
Gazda je bio otisao negdje....
joj jos su poceli reketa uzimat :mad: |
Ima svakakvih ludaka...sta te to cudi...nego...napisi ti koji je to lokal pa neka i druge kolege to procitaju,da vidimo ko ce mu ici da svira tamo...
Mozes i na ovoj temi...http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5814 |
Da, napisi..
|
Pa gazda je ''OTISAO'' negde... Koji to gazda negde ide kad mu je lokal prepun i kad lete pare na sve strane...
Mora covek da bude spreman i na takve nenormalne stvari. Sve u svemu sledeci put znas sta treba da radis... Ako me razumes. ;) |
Izgleda da cemo svi morati na tezge da nosimo po dva "instrumenta"...jedan za svirku a drugi za "ne daj boze"....:D
Predlazem da ovaj drugi "aranzer" bude od proizvodjaca "Crvena Zastava-Kragujevac"...iz CZ serije...kazu da ta serija ima najbolji portamento...=)):lol: |
pa ljudi moji na sta jos ovaj svijet nece doc....kud ovo vodi nemama pojma...ma gadi mi se svirka iskreno.....nekad su sviraci bili cjenjeni u drustvu,postivalo se muziku....a sad koda im brata ubijas samo traze kako da te karaju.....
|
Sad svi hoce lovu brate nenasitni lakomi...samo tucite sve to je lopusa
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:04 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org