YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Kako da odem u Kanadu .....??????? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6703)

SisCo 17.11.2008 00:41

Kako da odem u Kanadu .....???????

Voleo bi da se nekako organizujem za neku svirku u Kanadi , a ukoliko postoji mogucnost ostao bi i duze , mozda i zauvek ..... (ima dobrih terena za pecanje).....
Da li je neko u toj prici i da li bi mogo da mi da savet ili bilo kako pomogne da predjem tamo ....??????????

Jugo 17.11.2008 18:47

Ima samo jedna caka ovde... Ovde gde sam ja ima super terena za pecanje, lov, hodanje i svasta nesto.
Muzika.... Druga prica! Od toga se ovde ne zivi! Mozda tamo u okolini Toronta, ali samo njih nekoliko! Ako bi dolazio samo zbog muzike, sta da ti kazem...? Nemoj samo da se razocaras ako ne bude onako kako si ti planirao... Ipak, mozda ces ti biti bolje srece!

U svakom slucaju, dobro nam dosao!

NeX007 17.11.2008 19:32

Ima jedna caka da odes...ustvari to mi je rekao ujak iz Sydney-a...treba neko tamo da ti nadje posao i da poslodavac garantuje za tebe. Ostalo je lako,treba samo da kupis kartu za avion. Barem je tako za aussie land! Ako tamo nemas nikog,onda je tessko.

oliver 17.11.2008 19:44

javise privatnom porukom - i dajmi tvoje podatke - skola, zanimanje , bracno stanje godina rodjenja ......u kratko licne podatke

Vule 17.11.2008 19:48

Ne verujem da sad u vreme ove recesije nesto zude u Kanadi za doseljenicima...:rolleyes:

caka012 17.11.2008 19:55

Moja bivsa pevacica je u avgustu otisla za Kanadu, i to u Hamilton, blizu Toronta. Nije bilo mnogo problema, znaci garantno pismo od gazde gde ces da radis, svi papiri od estrade (bez toga ne moze), i malo zivaca i vremena, jer se dosta ceka. Mada, cini mi se da nije preterano zadovoljna zaradom.

Burli 17.11.2008 21:06

Kao što je već rečeno treba ti pozivnica, tj. garancija da te čeka posao, da imaš obezbjeđen smještaj, da si član nekog udruženja, nije loše priložiti i neki svoj propagandni materijal(CD, poster i sl.), mada mislim da najviše utiče sam razgovor sa službenikom...
Inače prošle godine sam bio i u Centralnoj Kanadi(Winnipeg) i u Torontu tako da smatram da se možda i može uzeti neki dinar tu u okrugu Ontaria, samo treba imati prava poznanstva...
Čak šta više nije isključeno da recimo kroz koju godinu i sam krenem trbuhom za kruhom, mada mi je to trenutno u drugom planu...

P.S. Lik koji mi je "prodavao" priču kako jedini u Torontu živi od muzike i kako lično poznaje sve važnije face na estradi svira kao moja baba Toda, pritom ima 3 klavijature, koristi ritmove sa Pa800 a sa ove dvije(ne sjećam se tačno koje su bile) koristi strings i brass...:lol:

paragovo 17.11.2008 21:28

Sisco poslusaj ovo pa ti odluci

Bosanac u kanadi (ORIGINAL)
You need to upgrade your Flash Player

ballaboband 17.11.2008 21:50

Moja pevacica je u Kanadi odveo je neki menadzer upoznali se u BG tako da sam ostao bez nje zenska se vratila sa 15 000 sada snima dve neke njene pesme jedna ce biti duet sa nekim poznatim pa se opet u Maju vraca za Kanadu.

Trenutno vrijeme na Forumu 14:44

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org