YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   korg extreme (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6777)

jasedin 22.11.2008 00:29

korg extreme

Pitanje a moderatori neka samo brisu ako hoce koda su nacionalisti..

Kada ucitas semplove kao pcg zasto onda recimo gdje treba da bude harmonika meni svira recimo flauta isto tako imam 96mb dali kad ubacis boje u extrema preko usb i kada izvadis usb poslije te boje nece da sviraju dok ponovo ne uradis ubacivanje preko usb dalij emoguce (save) sacuvati te boje u extremu da nemoras drzati usb u njemu.

Marco7 22.11.2008 00:33

Ko je bre nacionalista?obrati paznju drug malo!!!

jasedin 22.11.2008 00:46

Citat:

Originalno postovano od Marco7 (Post 59505)
Ko je bre nacionalista?obrati paznju drug malo!!!

Izvini tebi svaka cast ali ko god brise sta se napise sta mu je koji k...c neka izbrise i profile i to me briga ako hoce..

Vule 22.11.2008 00:49

A koji je tvoj problem decko?:rolleyes:

jasedin 22.11.2008 00:53

Citat:

Originalno postovano od rolandinjos (Post 59511)
A koji je tvoj problem decko?:rolleyes:

Ma nije ba napises nesto on ili zatvori temu ili je izbrise.

Hashimaga 22.11.2008 01:03

da odgovorim na taj problem, to sto ti svira flauta mjesto harmonike, to je sto ti nepase PCG i KSC. a usb ti mora samo biti kada upalis klav da ucitas semplove (KSC) i usb mozes da vidis, dok opet ne ugasis klav i opet je ubalis treba ti usb da povuces semplove, a to ti je samo sa semplovane boje, a ove od ROM, rade bez icega, mislim da sam ti pomogao,...

pozzz

jasedin 22.11.2008 01:08

Citat:

Originalno postovano od Korg_pa2x (Post 59517)
da odgovorim na taj problem, to sto ti svira flauta mjesto harmonike, to je sto ti nepase PCG i KSC. a usb ti mora samo biti kada upalis klav da ucitas semplove (KSC) i usb mozes da vidis, dok opet ne ugasis klav i opet je ubalis treba ti usb da povuces semplove, a to ti je samo sa semplovane boje, a ove od ROM, rade bez icega, mislim da sam ti pomogao,...

pozzz

Hvala jarane sve neki ba sta god napises ili opale zezanciju ili zatvore temu ma ko nebi popizdio..

Vule 22.11.2008 01:17

Citat:

Originalno postovano od jasedin (Post 59513)
Ma nije ba napises nesto on ili zatvori temu ili je izbrise.

Verovatno ba da si omasio ba negde u postavljanju teme ba,pa te ba zato brisu...imas ba pravilnik pa ga caskom procitaj...pozdrav ba i samo opusteno...:D

jasedin 22.11.2008 01:31

Citat:

Originalno postovano od rolandinjos (Post 59521)
Verovatno ba da si omasio ba negde u postavljanju teme ba,pa te ba zato brisu...imas ba pravilnik pa ga caskom procitaj...pozdrav ba i samo opusteno...:D

Slabo meni ta idu pravila izvinjavam se ako sam uvrijedio ikoga ali napokon objasni mi covjek u dvije rijeci sta trebam uraditi hvala jarane.

Millan 22.11.2008 01:50

A, da si malo pretrazio forum, sve bi to nasao...

Trenutno vrijeme na Forumu 09:04

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org