![]() |
Tose Proeski - Jos i danas zamirise tresnja
Pozdrav raja, da li neko ima ritam za ovu pjesmu, ili ako me mozete uputit na koji fabricki ritam bi odgovaralo da je sviram?? U pitanju je pa800... Hvala unaprijed
|
Pa dobro bre prijatelju jel toliki problem da sam odaberes ritam...u toj klavijaturi imas bar 50 ritmova na kojima mozes odsvirati tu pesmu a ti postavljas temu?! :-O
|
Cekaj malo, jel ja to ne smijem potrazit savjet?? Ako neces pomoci nemoj mi nista pisat... Valjda imam pravo da trazim savjet i pomoc...
|
Ma smes bre prijatelju,ko kaze da ne smes...samo ti izvoli pitaj sve sto te zanima...:D
|
To nije Tosetova pjesma vec od Hrvatske grupe Gazde (Mnogo bolja verzija) poslusaj..
|
Pa ajde sviraj u kafitju tu verziju od "Gazdi"...ne ide brate.... Ja sviram Toshetovu verziju na Pa1 ritmom Country 16 bit ako se tacno zove,provericu kad upalim klavijaturu...
|
Zasto ne svirati i verziju od "Gazdi".
Pa moze ici u nekom uvodnom dijelu,ili kad je neka laganica u bloku. Lijepa je ta originalna verzija. Moze ona ici u terminu dok ovi danasnji slusaoci ne podivljaju.A dalje....:( |
roland e50 bre:)
Lepe su obe verzije.Mi je eto sviramo u uvodnom bloku i to u malo modernijem beginu (naravno,verzija od grupe GAZDE:)
|
Ok moja greska, izvinjavam se.
|
@NIkola, malo bolje procitaj pravilnik sajta i onda ODMAH PROMJENI sve sto si prekrsio u ovom postu!!:D
Tocnije, obrati pozornost na tocku 16. i 17. |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org