![]() |
pomoc oko korg pa2xpro
Pozdrav prijatelji muzicari , novi sam vlasnik korga pa2xpro i stvarno mogu da kazem da je extra aranzer i tako ga isprobam i stavim par setova . sve je radilo ok dok mu nisam ukucao neke global i performance i na kraju sve mi izmijesa tako da vise nemam nista fabricki kad ga upalim vec sve nesto od nekog seta sto sam mu ubacio . pomozite mi kako da ponovo vratim to sve kao sto je bilo to znaci da mi bude onako kako sam ga kupio i prvi put upalio , pokusavao sam ali neznam kako .....
|
imas uputstvo pa pogledaj..
|
proceprkaj po forumu imas tu kako se vraca na fabricko podesavanje pisano je druze o tome mnooooooooogo i mnooooogo postova, isti je postupak za pa1x, pa1xpro, pa800 i pa2x problema kao sto se tebi desilo na forumu imas bar 300 vec po milioniti put objasnjeno, nemoj se ljutiti samo se dupliraju teme.
|
Uz Korga si dobio CD "Accessory CD-ROM",-Na tom CD-u se nalazi "OS&Factory Resources"-kada to otvoris vidjeces izmedju ostalog i "Resources". E sad taj "Resources" kopiraj na USB-Stick. USB ukljuci u klavijaturu,.pretisni dugme MEDIA,zatim na displayu pretisni UTILITY i markiraj "Full Resource Restore" zatim pretisni "Excusite" otvorice se "kod mene HD".E sad ides na displeju dole lijevo na onu malu strelicu da bi mogao odabrati tvoj USB stick i na njemu pronaci onaj "Resources" koji si sa CD-a kopirao.Izaberi ga i pretisni Restore.
I to je to. |
Hvala svima na odgovoru , vazdagazda hvala ti na pomoci tako sam uradio kako si rekao " i sad sve radi super " . Jer mi je ipak to sve novo , tako je kad predjes sa ROLAND - G1000 na KORG PA2XPRO sve nova tehnologija , jer u ROLANDA bilo mi je sve jednostavno a sa PA2XPRO malo je drugacije dok se ne naviknem . jos jednom HVALA .
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org