![]() |
korg pa1x ili roland g-70....
evo kolege pa da vidim sta vi mislite na ovo pitanje posto me zanima...
|
Oba su dobra al za razlika u cenama PA1X je bolji ako ga nadjes jeftinije sada.
|
hvala nedime ...ja vec imam pa1x al mogu ga promenit za g70 .hteo sam znat posto nisam imao prilike da radim sa njim ,dal je bolji od pa1x
|
Oba aranžera su super. KORG ima samo tu prednost što čita samplove. Ima i Roland nešto slično (Vari Phraze), al nije to to. No što god odabereš (osaviš Pa1X, il ga zamjeniš za G70) nečeš pogriješiti. Oba doslovce rasturaju ritmički.
|
Ja bih ti preporucio da uzmes korgpa1x to je skroz opasna masina..
Ali sve do tebe kakav ukus imas .. |
hvala kolege. sacekacu jos koji predlog da vidim sta i ostali misle pa cu videt al najverivatnije posto vec imam pa1x promenio bihy ga jer sam vec imao rolandg1000 i sound mi se jako svidja rolandov pa videcu .....
resena stvar kolege odlucio sam s pomocom jednog clana ne menjam pa1x .....hvala vam puno |
I ja sam isti problem imao kada sam sa g-1000 prešao na korg pa1xpro...ali realno, pa1x je opasna mašina...moj savet : Ne menjaj!!!
|
hvalati Igorcina ...i pozzzzz
|
Imaš već gro odgovora i analiza na temu oko KORG Pa1X i Roland G70. Prošetaj malo po arhivi foruma i vjerujem da češ naći odgovor na svoje pitanje.
I da, ne moraš na svaki odovor zahvaljivati svakome samo zato što je potvrdio što su već drugi rekli. Tema ide i lock. |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org